Skip to main content

ORIGINELE ONDERDELEN VAN TRIUMPH

Triumph Speed Triple on Crystal White

ONTWORPEN. GETEST. TECHNISCH HOOGSTANDJE

Alleen originele Triumph-onderdelen zijn ontworpen, ontwikkeld en getest volgens dezelfde nauwkeurige processen en normen als onze motorfietsen.

Met behulp van de nieuwste technologie, materialen van de hoogste kwaliteit en onze ongeëvenaarde obsessie voor techniek, zijn originele onderdelen de perfecte keuze voor het onderhoud van uw Triumph en het optimaliseren van de prestaties.

 

 

 

Triumph Motorcycle Engine

DE PRESTATIES VAN UW TRIUMPH BEHOUDEN 

Houd uw motorfiets in topconditie door te kiezen voor originele Triumph-reserveonderdelen.  Alleen originele Triumph-onderdelen zijn specifiek ontworpen en gemaakt voor uw Triumph-motorfiets, dus dit is de beste manier om ervoor te zorgen dat de prestaties van uw motorfiets behouden blijven.

ONDERHOUD MET ORIGINELE ONDERDELEN 

Of het nu 500 of 50.000 kilometer is, laat uw motorfiets regelmatig bij een Triumph-dealer onderhouden door technici die door Triumph zijn opgeleid en kennis hebben van alle Triumph-modellen.  Ze zullen u altijd aanraden originele onderdelen te gebruiken voor onderhoud om uw motorfiets in optimale staat te houden en onderdelen gebruiken die speciaal voor uw motorfiets zijn gebouwd om dezelfde hoge kwaliteitsnormen van uw motorfiets te behouden.

Rider and his Triumph Tiger 800  covered in mud after off road riding

GARANTIE VAN TWEE JAAR OP ORIGINELE ONDERDELEN

Alle nieuwe originele Triumph-onderdelen worden gedekt door een garantie van 24 maanden met een onbeperkt aantal kilometers wanneer ze worden gekocht bij en geplaatst door een erkende dealer.

Met originele reserveonderdelen krijgt u hetzelfde ontwerp, dezelfde details en dezelfde kwaliteitsnormen als waarmee uw motorfiets oorspronkelijk werd gebouwd, plus twee jaar gemoedsrust!

 
Triumph Tiger rear wheel

ECHTE KWALITEIT 

Originele onderdelen van Triumph zijn specifiek ontworpen voor al onze motorfietsen en hebben een langere levensduur.

Vergeet niet dat de originele onderdelen samen met de motorfietsen worden ontwikkeld waardoor de details en kwaliteitsnormen perfect zijn voor uw Triumph-motorfiets.

 

book a service today

Dealer zoeken