Skip to main content

WHAT3WORDS

 

Introductie van what3words in de My Triumph-app. Elk vierkant van 3 meter ter wereld heeft een uniek adres gekregen bestaande uit 3 woorden. U kunt dus 3 woorden in de app invoeren om een precieze bestemming of waypoint in te stellen, ongeacht waar u naartoe gaat!

 

WAT IS WHAT3WORDS?

what3words biedt een precieze en ongelooflijk eenvoudige manier om een locatie te bepalen. We hebben de wereld verdeeld in een raster van vierkantjes van 3 bij 3 meter en elk een uniek adres van 3 woorden gegeven. Dat betekent dat alles te vinden is met 3 simpele woorden. 

 

hoe kan ik een adres van 3 woorden gebruiken?

Bij het invoeren van een bestemming in de app, zoals een traditioneel adres, kunt u nu een adres van 3 woorden intypen (bijvoorbeeld: ropes.before.dive) om de turn by turn-navigatie in te stellen op die 9 vierkante meter.

 

 

problemen?

what3words wordt door hulpdiensten gebruikt om mensen te vinden die een ongeluk hebben gehad op moeilijk te beschrijven plaatsen. Door op het what3words-pictogram in de app My Triumph te drukken, ziet u het adres in 3 woorden voor uw huidige locatie. Als u in de problemen komt, is het met het adres van 3 woorden makkelijk om te zeggen waar u bent..

Triumph What3words South africa

Waarom is what3words belangrijk?

Triumph is de eerste motorfietsfabrikant ter wereld die gebruik maakt van what3words; een sterk verkoopargument voor het Triumph connected bike-aanbod,

Triumph What3words Croatia

hoe kan ik een adres van 3 woorden vinden?

U kunt het adres van 3 woorden voor een bepaalde plek vinden door op het what3words icoontje in de app te drukken en het icoontje naar het juiste vakje te slepen (hint: schakel naar satellietweergave om precies te zien welk 3m vakje correct is). Dit is ook een gemakkelijke manier om waypoints aan uw route toe te voegen.

U kunt ook adressen van 3 woorden vinden met behulp van de gratis what3words-app of internetkaart. Ook delen bedrijven en particulieren steeds vaker hun adres van 3 woorden om hen gemakkelijker te kunnen vinden (waarom doet u dit niet ook voor uw dealerschap?)

 

 

Wat is what3words?

What3words is een wereldwijd adressysteem dat de wereld heeft verdeeld in een raster met vierkantjes van 3m x 3m en heeft elk vierkantje een uniek what3words-adres gegeven - bestaande uit drie woorden uit het woordenboek. 

 

 

Waarom heeft Triumph Motorcycles what3words-locatietechnologie geïntegreerd in de app My Triumph?

De integratie van what3words in de Bluetooth-compatibele My Triumph Mobile App betekent dat Triumph-rijders de what3words-functie van de app kunnen gebruiken om eenvoudiger door de wereld te navigeren en om vrienden te ontmoeten op plaatsen zonder adres, zoals schilderachtige uitzichtpunten langs de weg of ontmoetingsplaatsen

Triumph heeft het potentieel van what3words herkend en door het onze klanten te bieden, nemen we de complexiteit weg die met navigatie gepaard gaat en zorgen we voor een soepelere en veiligere rijervaring.

 

Wat is er mis met de straatadressen die we al hebben?

Zelfs in de best geadresseerde steden ter wereld zijn straatadressen verrassend onbetrouwbaar en onhandig om je weg te vinden. Straatnamen worden vaak gedupliceerd; er zijn bijvoorbeeld 14 Church Roads in Londen. Plaatsnamen kunnen ook verwarrend veel op elkaar lijken en gemakkelijk worden verward wanneer u ze in een navigatiesysteem invoert.

Dan is er nog het probleem van de nauwkeurigheid; straatadressen plaatsen een kaartspeld in het midden van een gebouw, maar zij kunnen u niet helpen een specifieke ingang of parkeerplaats te vinden. Dit betekent dat zelfs wanneer u een gebouwnummer, adres en postcode hebt, u nog steeds moet rondrijden om uit te zoeken waar u precies moet zijn.

En tenslotte, straatadressen dekken niet de plaatsen waar onze rijders graag komen. Stranden, parken en uitkijkpunten hebben allemaal wegen en parkeerplaatsen, maar geen adressen om te gebruiken voor de navigatie. Klanten voeren over het algemeen het adres van het dichtstbijzijnde gebouw in en proberen het dan verder zelf uit te zoeken - niet echt een soepel verlopende en plezierige ervaring.

 

 

Wat zijn de voordelen van what3words?

Triumph heeft gekozen voor een samenwerking met what3words om onze motorrijders nauwkeurige, gebruiksvriendelijke navigatie te kunnen bieden. what3words-adressen zijn gemakkelijker te onthouden dan een postadres en kunnen nauwkeuriger worden gedeeld dan welk ander locatiereferentiesysteem dan ook, wat onze avontuurlijke motorrijders een ideale navigatieoplossing biedt.

Of ze nu op weg zijn naar een pittoresk uitzichtpunt langs de weg, een ontmoetingsplaats of op zoek zijn naar moeilijk bereikbare paden, Triumph-rijders kunnen overal ter wereld gemakkelijk hun weg vinden. 

Er zijn ook enorme veiligheidsvoordelen voor motorrijders die what3words gebruiken. Meer dan 80 hulpdiensten in het VK accepteren nu what3words, dus als een motorrijder een ongeluk krijgt op een afgelegen locatie, kan hij zijn what3words-adres vinden via de My Triumph-app. Vervolgens wordt de specifieke locatie doorgegeven aan alle hulpdiensten, zodat zij sneller kunnen reageren.

 

Op welke Triumph-modellen kan ik what3words-technologie gebruiken?

Alle motorfietsen met Bluetooth en het nieuwste TFT-instrumentenpaneel kunnen what3words gebruiken via de My Triumph-app.

Om what3words op andere modellen te gebruiken, moeten ze een TFT-scherm hebben en ofwel af fabriek geïnstalleerde Bluetooth of naderhand door de dealer geïnstalleerde Bluetooth hebben.

 

Waar haal ik what3words-adressen vandaan?

U kunt what3words-adressen ontdekken vanuit de what3words-app of het internet door ergens op de kaart te drukken voor het bijbehorende adres. Net als een traditioneel adres moet u altijd om een what3words-adres vragen en altijd een what3words-adres geven. Ze worden over de hele wereld gebruikt in gidsen zoals Lonely Planet, restaurantlijsten, e-mailhandtekeningen en uitnodigingen.