Skip to main content

Adventure

Er is een nieuwe generatie Tigers! Geavanceerde adventure-motorfietsen met opwindende, kenmerkende driecilindermotoren, een innovatieve, vooruitstrevende technologie en rijke uitrusting, superieure rij-ergonomie en een wendbaar, neutraal rijgedrag: iedere Tiger is uitgerust met het maximale vermogen om u overal naartoe te brengen in stijl, met comfort en alle controle. De Triumph Tigers zijn de ultieme reeks adventure-motoren waarmee u ieder moment ten volle kunt beleven.

 

 

DE ULTIEME REEKS ADVENTURE-MOTOREN


Stap in een wereld van avontuur met motorfietsen die ervoor zijn gebouwd.

Hoe lang de tocht duurt of hoe legendarisch de reis ook is, de generatie van onze Tigers is klaar om overal te rijden en iedere uitdaging aan te gaan.

 

 

Triumph Tiger sport 660 and Tiger 1200 GT

GEBOREN VOOR AVONTUUR


Ledere motor in de nieuwe Tiger-familie wordt geboren met een sterke drang naar avontuur.  Dat zit al in de familiegeschiedenis sinds de allereerste Triumph Tigers drie gouden medailles behaalden in de internationale Six Days Trials in 1936, waarmee het eerste hoofdstuk van 's werelds langstlopende succesverhaal van adventure-motoren begon.  

Met hun kenmerkende wendbaarheid, de overzichtelijke rijpositie, de praktische vormgeving en het superieure uitrustingsniveau voldoet elke Tiger aan de zwaarste eisen op het gebied van stijl, comfort en rijgedrag.

 

 

 

TIGER 1200 GT REEKS

De ultieme op de weggerichte adventure line-up, met transcontinentale toercapaciteiten en comfort.

Triumph Tiger 1200 GT and two riders

 

 

TIGER 1200 RALLY REEKS

Nog meer offroad-attitude en -capaciteiten, van de ultieme all-terrain adventure line-up.

Triumph Tiger 1200 rally explorer and pro

 

 

TIGER SPORT 660

De nieuwe eerste keuze, met driedubbele prestaties en reactievermogen, de Tiger-houding die de aandacht trekt en ongelooflijk comfort, mogelijkheden en veelzijdigheid 

Prijzen Vanaf 9.695,00 €

Triumph tiger 660 sport

 

 

TIGER 900 GT

De Tiger 900 GT is speciaal gebouwd voor het comfort en de mogelijkheden van avontuurlijk rijden op de weg en beschikt over de uitrusting en technologie om al uw ritten in stijl te benaderen.

Prijzen Vanaf 14.995,00 €

Triumph Tiger 900 GT pro

 

 

TIGER 900 RALLY

Een opwindende Tiger-serie, ontworpen voor maximaal offroad-avontuur en rijplezier gedurende de hele dag. Controle en comfort dankzij de beste prestaties en specificaties ooit van de driecilindermotor.

Prijzen Vanaf 15.795,00 €

Triumph Tiger 900 rally pro

 

 

TIGER 850 SPORT

Op maat gemaakt om het allemaal te kunnen doen - het karakter, de prestaties en de wendbaarheid van de Tiger, met een opvallende houding en aanpasbaarheid aan uw rijbehoeften.

Prijzen Vanaf 12.645,00 €

Tiger 850 Sport LHS CGI in Graphite Caspian Blue

TIGER 1200

Triumph Tiger 1200: de ongeëvenaarde adventure-motorfiets op alle wegen, geperfectioneerd door u...