Skip to main content

DE DEFINITIE VAN ORIGINELE TRIUMPH-ACCESSOIRES

Triumph Tiger 900

01

Design

Triumph Bonneville Bobber

GEBOUWD DOOR MOTORRIJDERS, VOOR MOTORRIJDERS

Triumph-motorfietsen en accessoires worden geboren uit onze toegewijde teams van gespecialiseerde ingenieurs die streven naar de beste pasvorm, kwaliteit en bouw voor de klant, van de eerste schets tot het eerste productiemodel dat de fabriek verlaat. Onze ontwerpers rijden zelf ook en willen alleen het beste voor hun rit.

TECHNISCH HOOGSTANDJE

Er kunnen twee tot drie jaar zitten tussen een eerste pre-conceptontwerp tot de volledige motorfietsproductie, en alle Triumph-accessoires worden in elke ontwerpfase naast de motorfietsen zelf ontwikkeld.  Dat betekent dat elke originele accessoire perfect is ontworpen voor een goede pasvorm en geweldige prestaties zodat u alles uit uw rit haalt tot op de micron nauwkeurig.

 

ORIGINEEL

Met al onze originele accessoires die naast uw motorfiets zijn ontworpen, doet u niets af aan de iconische stijl van uw motorfiets. Kiezen voor originele accessoires is de perfecte manier om uw Triumph-motorfiets te personaliseren om uw rijstijl en behoeften te weerspiegelen.

02

TESTEN

Bij Triumph doorloopt elke motorfiets die geproduceerd wordt tijdens de ontwikkeling honderden ontwerp- en testprocessen, maar wist u dat elk accessoire die wij produceren exact hetzelfde processen doorloopt?  Dat betekent dat elke originele Triumph-accessoire is ontworpen en gebouwd volgens dezelfde kwaliteitsnormen als elke Triumph-motorfiets!

Triumph Tiger 1200 rolling road testing

03

UW ACCESSOIRES

Triumph Tiger 1200

GARANTIE VAN TWEE JAAR 

Alle nieuwe originele Triumph-accessoires die worden aangeschaft bij en worden gemonteerd door een geautoriseerde dealer, worden gedekt door een garantie van 24 maanden met een onbeperkt aantal kilometers.

Dat betekent dat u met elk origineel accessoire, hetzelfde ontwerp, dezelfde details en dezelfde kwaliteitsnormen krijgt als waarmee uw motorfiets oorspronkelijk werd gebouwd, plus twee jaar gemoedsrust!

 
Triumph Speed triple 1200 rs

UW PERSOONLIJKHEID

Alleen u kunt onze motorfietsen verbeteren. Waarom past u uw motorfiets niet aan aan uw rit? Of het nu gaat om off-road-avonturen of huiveringwekkend bochtenwerk, u kunt erop vertrouwen dat we Triumph-accessoires hebben ontwikkeld die er perfect bij passen.

 

 

 

book a service today

Dealer zoeken