Skip to main content

Rocket 3 GT

Silver Ice & Storm Grey
Prijzen Vanaf 24.300,00 €
CGI cut out of Silver Ice and Storm Grey Triumph Rocket GT
Tap and drag Click and drag
Loading your ride Loading your ride

 

De nieuwe Rocket 3 GT heeft een verbluffend prestatievermogen en uitstraling, biedt een ongelooflijk comfort, een ontspannen cruise-houding tijdens het toeren en creëert het ontstaan van een  nieuwe motorlegende.

Deze motorfiets creëert een geheel nieuwe rijervaring met de grootste motorcapaciteit die ooit op een productiemotorfiets is toegepast, ongeëvenaard koppel van wereldklasse dat 71% hoger  is dan die van de directe concurrent en meer dan de vorige generatie Rocket met zijn ongelooflijk vlakke, rijke koppelcurve die een piek bereikt bij 4000 toeren per minuut die vervolgens het maximumkoppel tot in het middengebied vasthoudt en moeiteloos accelereert en reageert in elke versnelling. 

Met een piekvermogen van 167 pk bij 6000 tpm (11% meer dan de vorige generatie) biedt de nieuwe Rocket 3 een spannende rit (met meer vermogen vanaf een laag toerental van 3500 tpm helemaal tot aan een nieuwe, hogere toerentallijn van 7000 tpm) en de hoogste technologie en specificaties ooit op een Rocket.  

Dit alles draagt bij aan de sublieme toercapaciteiten en het comfort van de nieuwe Rocket 3 GT, voor elke dag, in elke versnelling gemakkelijk rijden.  Als puur Triumph-origineel is de nieuwe Rocket 3 GT het toppunt voor stijl, gespierde uitstraling en afwerking.... en u kunt deze ongelofelijke rit nog verder verbeteren met meer dan 50 nieuwe, op maat gemaakte Rocket 3-accessoires die meer stijl, functionaliteit en touringcapaciteit toevoegen.

 

 

 

ROCKET 3 GT IN CIJFERS

2500 CC MOTOR

Topklasse drievoudige prestaties van de grootste productiemotor ter wereld.

221 NM MAXIMUMKOPPEL

Het hoogste koppel van een productiemotor geleverd over het hele toerentalbereik in één soepele en naadloze stroom.

167 PK PIEKVERMOGEN

Spannende prestaties met een piekvermogen dat 11% hoger ligt dan bij de Rocket van de vorige generatie.

40 KG LICHTER

De transformatie van het rijgedrag wordt geleverd door een grote gewichtsbesparing die wordt bereikt door een volledig nieuw aluminium frame en hoogwaardige gegoten en gesmede componenten.

BEKIJK DE SPECIFICATIES
Triumph Rocket 3 GT in Silver Ice & Storm Grey profile shot at seafront displaying its all-new 2,500cc triple engine that offers thrilling performance and effortless touring capabilities

HET GLOEDNIEUWE ROCKET 3 GT BLOK

De 2500 cc driecilinder van de Rocket 3 is 's werelds grootste productiemotor en is geoptimaliseerd om 18 kg massa te besparen ten opzichte van de vorige Rocket-generatie, voor spannende prestaties en de hele dag door moeiteloos toeren in elke versnelling.

Rider on Triumph Rocket 3 GT in Silver Ice & Storm Grey displaying its all-new 2,500cc triple engine offering incredible acceleration and torque in action on the road

ROCKET 3 GT ONGELOOFLIJKE ACCELERATIE & KOPPEL

Met 221 Nm topkoppel is de Rocket 3 GT de ultieme muscle roadster die gebouwd is om nog verder te gaan en om met nog meer comfort te rijden. Het hoogste koppel bij een productiemotor ter wereld geleverd over het hele toerentalbereik in één soepele en naadloze stroom.

De verbazingwekkende combinatie van motorvermogen, koppelafgifte en geavanceerde chassisconfiguratie van de Rocket 3 GT levert ongelooflijke acceleratie en ongeëvenaarde prestaties.

ONGELOOFLIJK GELUID

Een 2500 cc driecilinder met een topvermogen van 167pk en een hoger “rood gebied” bij 7,000 tpm. Dit is de Rocket 3 zijn unieke diep grommende driecilinder geluid.

 
Triumph Rocket 3 2500cc Rocket 3 logo
Turn up the volume and press the button Turn up the volume and press the button
Start Stop
Start Stop
Turn up the volume and press the button Turn up the volume and press the button
Step

BLIJF GEINFORMEERD Rocket 3

Zorg ervoor dat je bij een van de eersten behoort om te zien wat deze sensationele nieuwe motor zo’n game-changer maakt met onze exclusieve pre-launch updates.

Wij nemen onze verantwoordelijkheden ten aanzien van uw gegevens uiterst serieus. Triumph heeft altijd de gegevens die wij over u hebben gerespecteerd, en zal dit blijven doen.

ROCKET 3

Rocket 3 R in Korosi Red CGI

ROCKET 3 R

Prijzen Vanaf 22.900,00 €

Triumph Rocket 3 GT CGI

ROCKET 3 GT

Prijzen Vanaf 23.700,00 €

Triumph 2021 Rocket 3 GT Triple Black Limited Edition

ROCKET 3 GT TRIPLE BLACK

Prijzen Vanaf 24.900,00 €

Triumph 2021 Rocket 3 R Black Limited Edition

ROCKET 3 R BLACK

Prijzen Vanaf 24.100,00 €