Skip to main content

ROCKET 3 ACCESSORIES

Verbeter de vormgeving, het comfort en de praktische bruikbaarheid van de Rocket 3-serie in nog hogere mate.

Triumph Rocket 3 GT in aluminium silver and storm grey, fitted with accessories including; black sports pannier with Triumph badging and screen, travelling along a straight roadDe Rocket 3 R & GT kan worden gepersonaliseerd om aan uw eigen rijvoorkeuren te voldoen met meer dan vijftig originele Triumph-accessoires op maat die allemaal zijn ontworpen, vormgegeven en getest naast de ontwikkeling van deze motorfiets.

Accessoires die de bagage, het comfort, het praktische gebruik, de stijl en de veiligheid van uw Rocket 3 verbeteren worden parallel ontwikkeld terwijl elke motorfiets wordt ontworpen en gestyled en zijn allemaal verkrijgbaar bij uw dealer.

Er is ook een 'Highway'-inspiratieset die perfect is om direct een nieuw niveau van toercapaciteit toe te voegen aan uw Rocket 3 met een vooraf gekozen selectie van originele Triumph-accessoires.

 

 

 

Triumph Rocket 3 GT in aluminium silver and storm grey, fitted with accessories including: black sports pannier with Triumph badging, screen and passenger backrest rack

HIGHWAY INSPIRATION

Om de uitgebreide tourmogelijkheden van de compleet Rocket 3 line-up te benutten adviseren wij deze speciaal geselecteerde genuine Triumph custom accessoires voor de ultieme Rocket 3 tourconfiguratie:

 • Sportkoffers
 • Intrekbare montageset
 • Machinaal bewerkt, geïntegreerd bagagerek
 • Gesmede en bewerkte ronde stuureindspiegels
 • Triumph Shift Assist
 • Triumph TFT-connectiviteitssysteem
 

COMFORT & BAGAGE-ACCESSOIRES

 

 

Static shot of the style of the new Triumph Rocket 3 R

STYLE

Personaliseer de styling van uw Rocket 3 met aangepaste accessoires zoals sportspiegels, klassieke spiegels en (een primeur voor productiemotoren) dynamische led-richtingaanwijzers* met glanzend zwart gegoten aluminium behuizing en een zwart verchroomde interne reflector. *De beschikbaarheid wordt bepaald door de plaatselijke wetgeving.

TFT screen demonstrating GoPro integration facilitated using Triumph accessory bluetooth module

Technology

Een reeks geavanceerde technologische accessoires omvat het TFT-connectiviteitssysteem van Triumph, dat turn-by-turn navigatie, beheer van telefoonfuncties, GoPro-functionaliteit en nog veel meer mogelijk maakt.  Daarnaast gaan Triumph Track+ (ons volgsysteem, compleet met 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaking via uw telefoon) en Triumph Protect+ (onze Triumph-alarminstallatie met goedkeuring van Thatcham) nog verder om uw rijervaring te beschermen, te beveiligen en te verbeteren.

Triumph accessory disc lock, designed in conjunction with Artago, fitted to a Triumph Rocket 3 GT

SECURITY

Voor maximale gemoedsrust hebben we in samenwerking met Artago een aantal beveiligingsproducten ontwikkeld om uw Triumph nog beter te beveiligen.

Het assortiment bestaat onder meer uit:

 • Grondanker
 • Beugelslot
 • Schijfremslot
 • Remschijfslot met alarm (120 dB)
 • Kettingslot 

Deze items zijn volledig goedgekeurd volgens de Sold Secure- en Classe SRA-normen voor meer gemoedsrust (Grondanker alleen goedgekeurd volgens de Sold Secure-normen).

Rocket 3

De Rocket 3-motorfietsreeks is een klasse apart, met een werkelijk imposante gespierde uitstraling en een prachtige stijl. 

DE ROCKET 3

De ontstaansgeschiedenis van een motorlegende.

ONTDEK MEER