Skip to main content

007™ EN TRIUMPH MOTORCYCLES

Het volgende hoofdstuk in een partnerschap dat twee Britse iconen verenigt.

No time to die rehearsals set with the scrambler 1200 and Tiger 900 rally movie bikes and the new defender

 

 

De Triumph Tiger 900- en Scrambler 1200-motorfietsen zijn te zien in bekende stuntscènes in de 25ste James Bond-film No Time To Die. In december 2019 werd een belangrijke samenwerking tussen Triumph Motorcycles en EON Productions aangekondigd.  

Hierdoor werden twee grote Britse iconen – 007™ en Triumph Motorcycles – voor het eerst samengebracht.

 

 

 

JAMES BOND EN TRIUMPH MOTORCYCLES

In oktober 2022 wordt het 60-jarig bestaan van de James Bond-filmfranchise gevierd en Triumph is blij deel uit te maken van dit iconische moment in de tijd. 

Triumph viert 60 jaar James Bond in stijl, met een exclusieve en prachtige motorfiets, gelimioteerd op 60 exemplaren wereldwijd.

James Bond Limited Edition Triumph Motorcycle

Triumph heeft een lange historie in het ontwerpen, ontwikkelen, doorontwikkelen en produceren van premium motorfietsen met exceptionele prestatieniveaus, rijeigenschappen en handling. Het James Bond stuntteam vereist high performance motorfietsen voor specifieke stunts and Triumph was daarbij de perfecte fit.

 
James Bond Riding a Triumph Scrambler 1200 in No Time To Die

NO TIME TO DIE

De 25e James Bond film werd in 2019 gefilmd op verschillende locaties als Jamaica, Noorwegen, Italie en de UK en Triumph is het enige motormerk in de film. Dit is ons eerste partnership met een Bond film naast andere voertuig leveranciers zoals Jaguar Land Rover.

 

Net als de hoofdpersoon in de film, gecreeerd door Ian Fleming, vertegenwoordigt Triumph een wereldwijde gevestigde en continu herkenbare Engelse autenticiteit, modieus en bewezen door de tijd. Deze overeenkomsten maken Triumph Motorcycles de perfecte partner voor de James Bond film franchise. 

 

 

 

TIGER 900 BOND EDITION

De Tiger 900 Bond Edition-motoren zijn gelimiteerd tot slechts 250 stuks wereldwijd, zijn individueel genummerd en eren het iconische Britse partnerschap tussen James Bond en Triumph.

Uitverkocht

Tiger 900 Bond Edition

Scrambler 1200 Bond Edition

Geïnspireerd op de Scrambler 1200-motor uit de James Bond-film No Time To Die uit 2020, hebben we een speciale Limited Edition-motorfiets gemaakt. Deze prachtige motorfietsen zijn nu wereldwijd uitverkocht.

Uitverkocht

Triumph Scrambler 1200 Bond Edition