Skip to main content

BINNENKORT: 23 augustus 2019

DAYTONA Moto2™ 765 LIMITED EDITION

Er komt een ultieme editie van Triumphs grootste racelegende aan!

Triumph Daytona Moto2 765 limited edition motorcycle drawing
Triumph Daytona Moto2 765 limited edition motorcycle drawing

EERSTE OFFICIËLE MOTO2™ DORNA SPORT GELICENSEERDE MOTORFIETS

We kunnen nu bevestigen dat, na een overweldigende grote vraag van klanten, de volgende limited edition van Triumph Motorcycles de terugkeer zal zijn van een van de beroemdste Triumph-namen: een nieuwe Daytona, dichter bij een echte Moto2TM TM-fabrieksmachine voor de weg komt u niet.

Triumph Daytona Moto2 765 limited edition motorcycle drawing

NIEUWE VAN DE MOTO2™-AFGELEIDE 765cc TRIPLE-MOTOR

Met een volledige onthulling op 23 augustus zal de nieuwe Daytona Moto2TM 765 Limited Edition de hoogste specificatie ooit van deze Britse racelegende vertegenwoordigen. Met het kampioenschapswinnende Daytona-chassis en een nieuw uit de Moto2™-afgeleid 765-blok die het hoogste vermogen en koppel van een Daytona ooit levert, is dit een unieke samenwerking - de allereerste ooit - met het FIM MotoGPTM-wereldkampioenschap.   

RESERVEER NU UW EXEMPLAAR

NIEUWE DAYTONA MOTO2™ 765 LIMITED EDITION

Er zijn er slechts 765 beschikbaar dus neem zo snel mogelijk contact op met een Triumph-dealer om een aanbetaling te doen en uw Daytona Moto2™ 765 Limited Edition veilig te stellen. 

 
DEALER ZOEKEN
Silverstone race track on a cloudy day

BEKIJK DE NIEUWE DAYTONA Moto2TM 765 MOTORFIETS MET EIGEN OGEN OP HET CIRCUIT

Tijdens een spectaculair paraderondje tijdens het Silverstone-raceweekend zullen er twee Daytona Moto2™ 765 cc Limited Edition-motorfietsen worden gepresenteerd bestuurd door twee voormalige wereldkampioenen.


FIM 2019 MotoGP™ World Championship

Silverstone raceweekend 

Vrijdag 23 – zondag 25 augustus 2019


 
Step

DAYTONA Moto2™ 765 LIMITED EDITION

Zorg ervoor dat u alle updates, motorspecificaties, foto's en video's ontvangt, en andere belangrijke Daytona-informatie zodra het bekend wordt.

Wij nemen onze verantwoordelijkheden ten aanzien van uw gegevens uiterst serieus. Triumph heeft altijd de gegevens die wij over u hebben gerespecteerd, en zal dit blijven doen.