Skip to main content

TRIUMPH EXPERIENCE

Dit is het huis van van Triumph, waar jij alles komt te weten over ons tijdens je bezoek, een unieke beleving.  Hier ziet u hoe wij onze motorfietsen bouwen, kunt u een aantal van de meest legendarische Triumph modellen ooit van dichtbij bekijken en kunt u genieten van een unieke collectie van motorfietsmemorabilia, die exclusief voor onze bezoekers is samengesteld. 

Triumph Visitor Center

zone 01

KARAKTER

GEBOUWD DOOR MOTORRIJDERS, VOOR MOTORRIJDERS.

Triumph Visitor Center

Welkom bij

Triumph, welkom bij een opmerkelijke groep van gepassioneerde individuen, die met collega-motorrijders een uitzonderlijke toewijding, talent en ambitie delen voor de perfecte balans in prestatie, wegligging en stijl.

zone 02

BLOEDLIJN

TRIUMPH KENT EEN GESCHIEDENIS ALS GEEN ANDER.

Triumph Visitor Center

BloEDLIJN

Beleef ze nu van dichterbij dan ooit: de mensen, de motorfietsen en de beslissende momenten die van Triumph misschien wel het meest legendarische motorfietsenmerk ter wereld hebben gemaakt; van de pioniers en de historische modellen waarmee alles begon, via de rock-'n-rollperiode, tot de moderne topstukken uit Hinckley.


Triumph Visitor Center

zone 03

PRESTATIES

GA ELKE UITDAGING AAN, BREEK ELK RECORD.

Triumph Visitor Center

Prestaties

Onstopbare evolutie en innovatie. Races winnend, records brekend. Maak kennis met de helden, hun iconische motorfietsen en de bereikte mijlpalen in hun bijna obsessieve streven de snelste en de eerste te zijn. Hoor het ware verhaal achter de legendes en zie een aantal van de motorfietsen waarmee geschiedenis is geschreven – beleef het, met uw eigen ogen.


Triumph Visitor Center
Triumph Visitor Center

Moto2

Triumph Motorcycles is gekozen als de nieuwe exclusieve motorenleverancier voor het Moto2TM-kampioenschap. Alle teams die van start gaan in het seizoen 2019, zullen gebruik maken van een 765 cc Triumph Triple-motor in racespecificatie.

zone 04

ICONISCH

EEN ODE AAN DE REBELSE, EIGENWIJZE EN VRIJE GEESTEN.

ICONIC

In de volkscultuur neemt Triumph een unieke plaats in, als een merk dat staat voor motorfietsen die een generatie hebben geïnspireerd en gezicht hebben gegeven aan een tijdperk. Als ware belichaming van juist die geest van laisser-faire, hebben talloze filmsterren, tv-producenten en muzikanten Triumph gekozen als hun favoriete motorfiets. Wij brengen hier een ode aan enkele van de meest legendarische rijders en motorfietsen en presenteren de invloedrijkste en opmerkelijkste Triumphs die te zien waren op het witte doek.


Triumph Visitor Center

Bekijk nu zelf deze kostbare en unieke motoriconen, waaronder waarschijnlijk de beroemdste Triumph uit de filmgeschiedenis!

Triumph Visitor Center

zone 05

DESIGN

PRECISIE ONTWIKKELD EN GEPRODUCEERD VOOR DE PERFECTE RIJBELEVING.

Triumph Visitor Center

design

Maak met ons de reis van het eerste concept tot aan de eindassemblage van elke Triumph-motorfiets en krijg een adembenemend inzicht in het draconische testwerk en de baanbrekende technologieën die achter de ontwikkeling van elk van deze modellen schuilgaan. Mis deze mogelijkheid niet om deelgenoot te worden van de geheimen van ons succes.

Key Areas

Triumph Tank close up

Ontworpen en ontwikkeld, hier in ons eigen huis

Van concept, via CAD tot handgemaakt kleimodel, van onophoudelijke tests tot de CNC-fabricage en de eindassemblage; het leven van elke Triumph begint hier, in Hinckley.

Triumph crank case cut open so that the inner workings can be seen

Productieproces

Vanaf 1990 wordt elke motorfiets en elk accessoire van Triumph bedacht, ontworpen, geprototyped, ontwikkeld en getest door onze eigen toegewijde ontwerp- en ontwikkelingsteams.


Triumph Visitor Center

FABRIEKSRONDLEIDING

Bekijk het zelf! Onze exclusieve fabrieksrondleiding neemt u mee voorbij de beveiligde deuren, waar u ziet hoe onze Triumph-motorfietsen worden gebouwd en onthullen wij de indrukwekkende kennis en feiten achter de productie van elke Triumph. 


zone 06

VERBONDENHEID

U MAAKT ALTIJD DEEL UIT VAN EEN GROTER GEHEEL

Verbondenheid

U deelt een unieke band en een passie voor motorrijden met een wereldwijde gemeenschap van tienduizenden Triumph-eigenaren, honderden verenigingen en clubs en een wereldwijd netwerk van meer dan 700 dealers. 


Quote- Steve Richards, Londen

Triumph Visitor Center

“AL VIJF JAAR LANG SMOORVERLIEFD OP MIJN BONNY, MIJN LUST EN MIJN LEVEN. WANNEER IK HAAR UIT MIJN SCHUURTJE DUW, HET ZONLICHT IN, KAN MIJN DAG EENVOUDIG NIET MEER STUK.”

Triumph Visitor Center

zone 07

INDIVIDUALITEIT

UW MOTORFIETS, OP UW MANIER

Triumph Visitor Center

Individualiteit

Van de kleinste aanpassing, tot een complete transformatie, elke rijder streeft ernaar de perfecte rijbeleving te vinden. Bekijk een aantal van de opvallendste Triumph-specials van custombouwers over de hele wereld, samen met voorbeelden van de gepassioneerde creativiteit van ons eigen team en een greep uit Triumphs enorme accessoireprogramma, waarmee iedereen oneindige mogelijkheden bezit om zijn/haar motorfiets geheel naar eigen smaak te stylen. 


zone 08

FOR THE RIDE

WIJ LEVEN VOOR HET MOMENT. VOOR DE WEG EN VOOR DE VRIJHEID.

Triumph Visitor Center

For the ride

Waarom doen wij het? Wat inspireert ons? Wat maakt ons motorrijders? Deel met ons uw emoties, de spanning, praktische tips, die ongrijpbare momenten, de dingen die een lach op onze gezichten toveren en ons laten brullen van vreugde. Het is de band die ons verbindt op onze zoektocht naar de perfecte rijervaring, de machine, de kameraden, onze kledij, onze bestemming, de complete beleving.


zone 09

LAAN DER LEGENDEN

EEN HOMMAGE AAN HEN DIE TRIUMPH HEBBEN GEMAAKT TOT HET LEGENDARISCHE MERK DAT HET VANDAAG IS.

Triumph Visitor Center

AVENUE OF LEGENDS

Van de grondleggers en de pioniers die de wereld van de motorfiets hebben getransformeerd, tot de constructeurs en racer die – over een periode van 115 jaar – Triumph voor altijd een plaats in de geschiedenisboeken hebben bezorgd. Op de laan der legenden brengen wij een eerbetoon aan hen, die Triumph bij miljoenen een geliefd merk hebben gemaakt.