Skip to main content

Het Triumph Experience-bezoekerscentrum

TRIUMPHS

GEBOORTEGROND

Triumph Factory Visitor Experience

 

 

Boeiend en meeslepend; leerzaam en verhelderend. De Factory Visitor Experience biedt een ongelooflijk inzicht in de meest iconische motorfietsfabrikant van Groot-Brittannië.
Ontdek het proces van de eerste concepten tot het ontwerp en de uiteindelijke realisatie van Triumphs best verkochte modellen en maak een rit door de geschiedenis van de vroege pioniers tot de nieuwste Hinckley moderne legendes, racewinnaars en recordverbrekers. 

 

 

DE RONDLEIDING DOOR DE TRIUMPH-FABRIEK

Hebt u zich ooit afgevraagd wat er achter die enorme veiligheidsdeuren en bordjes met "authorised personnel only" ligt?

De fabrieksrondleiding, die volledig wordt begeleid door een van Triumphs zeer deskundige experts, is uw kans om achter de schermen kennis te maken met het ontwerp, de toewijding en het detail van elke Triumph motorfiets.

Triumph factory visitor experience crank line

 

 

exposities

De Triumph-expositie wordt regelmatig bijgewerkt met de nieuwste racewinnaars, speciale motorfietsen die voor Hollywood zijn gemaakt en de voortdurende evolutie van dit grote Britse merk vormt hierdoor de perfecte bestemming voor een ritje.

Dit is een must voor uw motorbucketlist want u krijgt gratis toegang tot een prachtige expositie van iconische motorfietsen en inzicht in de toekomst van Triumph.

Triumph factory visitor experience tiger 900 frame

 

 

Informatie over de rondleiding

De fabrieksrondleiding van 90 minuten moet van tevoren worden geboekt en kost slechts £25 per persoon.

Het aantal plaatsen is beperkt om elke bezoeker de beste ervaring te garanderen.

Reserveren kan snel en gemakkelijk - boek vandaag nog online. Voucherhouders kunnen telefonisch boeken via +44 1455 453088.

Openingstijden

Onze gebruikelijke openingstijden voor het café, de winkel en de expositie zijn van woensdag tot en met zondag - 10.00 tot 16.30 uur en gesloten op maandag en dinsdag.

De rondleidingen zijn van woensdag tot en met zondag om 10:30, 11:30, 13:30 en 14:00 uur.

Groepsrondleidingen

De Factory Visitor Experience is ideaal voor scholen, bedrijfsuitjes en groepen van 15-60 personen.

Boekingen op maat voor een hele dag met meerdere rondleidingen of losse rondleidingen voor kleinere groepen. Dankzij het succesvolle educatieve partnerschap dat onlangs is gelanceerd, is het ook geweldig voor schoolreisjes.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar factorytours@triumph.co.uk

 

 

HET TRIUMPH 1902 CAFÉ

Of het nu gaat om een snelle stop voor een warm drankje en iets warms te eten tijdens een ritje in het voorseizoen of een ontspannen lunchafspraak met vrienden; het stijlvolle en comfortabele 1902 Café is speciaal bedoeld voor motorrijders.

Een speciale parkeerplaats voor motorfietsen en kledinglockers, een warme ontvangst, gratis WiFi, barista-stijl koffie en iets te eten voor alle dieetwensen; het is allemaal inbegrepen bij deze perfecte pitstop. 

Triumph Factory Visitor Experience cafe

 

 

SHOP VAN HET BEZOEKERSCENTRUM

De shop van het bezoekerscentrum verkoopt een zorgvuldig geselecteerd assortiment Triumph lifestyle-kleding, technische kleding, accessoires en souvenirs van topkwaliteit.

Bekijk de stijlvolle T-shirts, de nieuwste technische kleding of pas de nieuwste rijkleding van de Dealer Range of de geavanceerd en CE-goedgekeurde rijkleding? Met exclusieve producten en seizoensgebonden aanbiedingen, is er voor ieder wat wils. 

Triumph Factory Visitor Experience

 

 

BEZOEKERSINFORMATIE

Alles wat u moet weten om ons te vinden en een onvergetelijke tijd met ons door te brengen.

MEER INFORMATIE

 

 

 

 

 

 

Step

MELD U AAN OM FAN TE WORDEN

De FVE-evenementen en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt - schrijf u in om niets te missen!

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over je bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.