Skip to main content

1902 Cafe

Triumph Factory visitor experience 1902 cafe

 

 

HET TRIUMPH 1902 CAFÉ

Of het nu gaat om een snelle stop voor een warm drankje en iets warms te eten tijdens een ritje in het voorseizoen of een ontspannen lunchafspraak met vrienden; het stijlvolle en comfortabele 1902 Café is speciaal bedoeld voor motorrijders.

Een speciale parkeerplaats voor motorfietsen en kledinglockers, een warme ontvangst, gratis WiFi, barista-stijl koffie en iets te eten voor alle dieetwensen; het is allemaal inbegrepen bij deze perfecte pitstop. 

Triumph Factory visitor experience 1902 cafe

Openingstijden

Onze gebruikelijke openingstijden voor het café, de winkel en de expositie zijn van woensdag tot en met zondag - 10.00 tot 16.30 uur en gesloten op maandag en dinsdag.

De rondleidingen zijn van woensdag tot en met zondag om 10:30, 11:30, 13:30 en 14:00 uur.

Entertainment

Naast de vele evenementen die in het 1902 Café worden gehouden, worden de MotoGP-, Moto2- en Moto3 -races allemaal live uitgezonden op het grote projectiescherm van het café. Kom kijken naar de hoofdraces of blijf de hele dag hangen tussen gelijkgestemden! 

Informatie over de expositie

Deze toegankelijke expositie bevat veel van de meest kenmerkende motorfietsen uit de rijke geschiedenis van Triumph en regelmatig geactualiseerde thema's. Het duurt ongeveer 30-60 minuten om deze gratis toegankelijke expositie volledig te verkennen.

Combineer het met een fabrieksrondleiding of kom gewoon een keer langs. 

 

 

SHOP VAN HET BEZOEKERSCENTRUM

De shop van het bezoekerscentrum verkoopt een zorgvuldig geselecteerd assortiment Triumph lifestyle-kleding, technische kleding, accessoires en souvenirs van topkwaliteit.

Bekijk de stijlvolle T-shirts, de nieuwste technische kleding of pas de nieuwste rijkleding van de Dealer Range of de geavanceerd en CE-goedgekeurde rijkleding? Met exclusieve producten en seizoensgebonden aanbiedingen, is er voor ieder wat wils. 

Triumph Factory Visitor Experience