Skip to main content

EEN ECHTE BONNEVILLE VOOR IEDEREEN

Het perfecte instapmodel van de internationaal gelauwerde Bonneville-serie.

Triumph Bonneville T100 motorcycle at traffic lights in city
Triumph bonneville t100 black ridden by man through city

KENMERKEN VAN EEN AUTHENTIEK ICOON

De T100-motorfietsen de Modern Classics modellen zijn geïnspireerd op de iconische ’59 Bonneville, maar hebben duidelijk een eigen karakter dat meer van het originele Bonneville-DNA vertoont, en veel extra's, eigenschappen en details van de zwaardere Bonneville T120 en T120 Black. De T100's bieden opwindende prestaties dankzij het Bonneville-motorblok van 900cc met een hoog koppel, een efficiënt brandstofverbruik en een verfijnd, diep uitlaatgeluid.

Bud Ekins special limited edition T120 at the beach

T100 BUD EKINS SPECIAL EDITION

Geïnspireerd door Triumphs iconische Bonneville uit 1959 is de T100 al een moderne klassieker met een opvallend karakter en origineel Bonneville-DNA. Deze leuke en toegankelijke, 900 cc twin special edition is een eerbetoon aan de uitstekende prestaties van Bud Ekins als top woestijnracer, de grootste Amerikaanse Triumph-dealer uit de jaren '60 en Hollywood-stuntrijder.

BONNEVILLE T100

De Bonneville T100 is geïnspireerd op de legendarische Bonneville uit ’59 en is prachtig ontworpen met veel van de oorspronkelijke iconische kenmerken in combinatie met moderne technologie en functionaliteiten voor een toegankelijke en zelfverzekerde rit. De T100 is een eersteklas motorfiets met een ruim aantal hoogwaardige afwerkingen, met onder meer eersteklas geborstelde aluminium afdekkingen voor de motor en klassieke, uniek opgeschroefde Triumph-emblemen. De T100 wordt aangedreven door een motorblok van 900cc met een hoog koppel en is verkrijgbaar in drie stijlvolle, eigentijdse kleuren.

Prijzen Vanaf 11.180,00 €

BONNEVILLE T100 BLACK

De Bonneville T100 Black is een prachtige motorfiets die is vormgegeven in een urban look met een stoere uitstraling. De T100 Black straalt een en al verfijning en individualiteit uit en brengt stijl op een nieuw niveau met zijn volledig zwarte details van hoge kwaliteit, zoals de velgen, motorafdekkingen, spiegels, koplamprand, richtingaanwijzers en fraaie dubbelwandige peashooter-uitlaten in Matt Black, voor een zeer bijzondere, stoere uitstraling.

Prijzen Vanaf 11.355,00 €

DE BONNEVILLE T100-SERIE IN CIJFERS

1959 INTRODUCTIE

De T100 blijft trouw aan het iconische silhouet van de Bonneville, met daar aan toegevoegd op de rijder gerichte technologie voor een perfecte rit.

900 cc BONNEVILLE 

Vermogen wanneer u het nodig heeft, efficiënter brandstofverbruik en het diepe, rijke geluid van de uitlaat van een Bonneville-twin.

80 NM PEAK TORQUE 

The T100 now delivers 18% more torque in the mid-range than previous generations

150 Ruim ACCESSOIRES

Keuze uit een ongelooflijk grote reeks van 150 premium accessoires om uw T100 helemaal naar eigen wens te maken.

Bekijk de specificaties