Skip to main content

PROJECTO TRIUMPH TE-1: CONCLUSÃO OFICIAL

Brandon Paasch riding Triumph TE-1 Project final prototype
Merk Triumph Motorcycles 12th jul 2022

 

Triumph rondt officieel het TE-1 elektrische ontwikkelingsproject af. De definitieve testresultaten van het prototype overtreffen de projectdoelstellingen daarmee is de unieke samenwerking een ongelofelijk succes.

 

Het uitgebreide live-testprogramma, waarbij talrijke beoordelingen van de prestaties van de fiets op de rollende weg en op het circuit betrokken waren, gaf essentiële richting aan de uiteindelijke set-up en kalibratie van de TE-1 prototype-demonstrator, die nu alle resultaten heeft opgeleverd. van zijn doelen en doelstellingen.

De live testfase van het Triumph TE-1-project is nu officieel voltooid en het prototype heeft de verwachtingen overtroffen met een aantal ongelofelijke resultaten. Alle projectdoelstellingen werden behaald, met name het versnellen van de ontwikkeling en innovatie van elektrische motorfietsen. Hierbij werden nieuwe normen gesteld voor de sector in het algemeen, inclusief wat betreft uiteindelijke batterij- en bereikprestaties. De expertise en capaciteiten die tijdens het project zijn ontwikkeld, maken nu de weg vrij voor de opwindende elektrische toekomst van Triumph Motorcycles.

 

TESTRESULTATEN VAN HET AFGEWERKTE PROTOTYPE

Het Triumph TE-1 project is afgerond met de onthulling van de testresultaten van het uiteindelijke prototype. Het TE-1 prototype snelt van 0 naar 60 mph in 3.6 seconden, heeft een rijbereik van 160 km en een opmerkelijk korte laadtijd van 20 minuten.

ONTDEK MEER
Bekijk Artikeltags