Skip to main content

120 Jaar

Passie

Triumph Street Scrambler lifestyle

 

 

DOOR MOTORRIJDERS, VOOR MOTORRIJDERS

Triumph deelt al 120 jaar dezelfde obsessie voor twee wielen als onze motorrijders en samen zijn we uitgegroeid tot een wereldwijde familie, verenigd door de liefde voor motorfietsen en een brandende passie voor de perfecte rit. Deze passie heeft de creatie van enkele van 's werelds meest fantastische motorfietsen aangewakkerd en heeft motorrijders over de hele wereld geïnspireerd om hun dromen te volgen en heeft de wereld van het motorrijden, zoals we die vandaag kennen en koesteren, mee vorm gegeven.

 

 

 

Uitgevoerd door professionals in een gesloten en gecontroleerde omgeving. Niet imiteren. Draag altijd een geschikte beschermende uitrusting.

 

LEVENDE LEGENDEN

Als liefhebbers van misschien wel een van 's werelds beroemdste en meest geliefde merken mogen wij de verantwoordelijkheid dragen om dit krachtige en hartstochtelijk omarmde icoon van de motorwereld te beschermen en te koesteren.

Iedereen bij Triumph deelt dezelfde gedrevenheid, toewijding en allesomvattende passie voor wat DE perfecte rit vormt, van het uiterlijk en het geluid tot de sensatie die u krijgt als u rijdt en het simpele plezier om deel uit te maken van de motorfietsgemeenschap.

Triumph Street Scrambler lifestyle

 

 

Er is niets zo bevredigend als het creëren van een motorfiets waar de rijder gek op zal zijn, die hij zal bezitten en koesteren en die vele herinneringen en momenten van puur motorplezier zal bieden.

 

HERINNERINGEN MAKEN

Vanaf de bescheiden start in een kleine motorfietsfabriek in Coventry, Engeland, speelt Triumph nu al meer dan een eeuw een belangrijke rol bij het definiëren van motorrijden. Of het nu gaat om het behalen van overwinningen op het circuit, het vestigen van snelheidsrecords, het inspireren van wereldwijde avonturen of filmlegendes, de passie van hele generaties motorrijders zijn erdoor aangewakkerd.

 

 

Guy Martin Landspeed

 

 

Van de dagen in zwart-wit tot full colour HD; van de allereerste TT op Isle of Man tot Moto2TM wereldkampioenschappen, van carven door bochten op het platteland tot het trotseren van stoffige bergweggetjes, van een zondagmiddag aan de kust tot het controleren van rondetijden op een circuitdag; de sensatie, de voldoening en het gevoel deel uit te maken van iets geweldigs is iets wat elke Triumph-rijder kent en is vandaag de dag nog hetzelfde als het altijd is geweest.

 

 

 

ALTIJD TOEGEWIJD


Wij werken hard om de motorfietsiconen van de toekomst te creëren die een onmiskenbare persoonlijkheid, karakter en Triumph-DNA combineren. Wat ons drijft is een unieke mengeling van karakter en vindingrijkheid, op basis van een ongeëvenaarde ervaring en een passie voor het creëren van legendes.

 

 

 
Triumph Bonneville Bobber design sketch, manufacturing

 

 

Elke Triumph is ontworpen en gebouwd met dezelfde Triumph-kenmerken van toonaangevende rijeigenschappen, perfecte vermogensafgifte, prachtig design en de allerbeste bouwkwaliteit, van onze toonaangevende Speed en Street Triples, tot onze Tigers voor elk terrein met driecilinder en onze legendarische moderne Bonneville-iconen. Deze ethos verbindt generaties van Triumph-ontwerpers die allemaal gefocust zijn op het creëren van de perfecte motorfiets die onze motorrijders op elk moment de maximale ervaring kan leveren.

 

 

 

Map of Triumph subsidiaries and distributors

DE TOEKOMST CRE√čREN

Voortdurend de horizon najagend, delen we samen een onstuitbare drang naar de volgende ervaring, de volgende bocht, het nieuwe en het betere. Deze gedrevenheid en passie voeden een ongeëvenaard verleden, rijk aan ongelooflijke motorfietsen en momenten en zullen ons naar nieuwe hoogten brengen met nieuwe innovaties en ervaringen.

De toekomst heeft er voor Triumph-fans over de hele wereld nog nooit zo rooskleurig uitgezien dankzij de langverwachte lancering van Triumphs gloednieuwe MX- en Enduro-motorfietsen voor wedstrijdracen, een nieuwe familie motorfietsen met een kleinere cilinderinhoud en de uitbreiding van Triumph naar nieuwe gebieden.

Triumph motorcycles factory
Step

VIER HET MEE

Meld je aan voor meer informatie over de interessante activiteiten die voor 2022 zijn gepland en vier samen met ons de pure spirit van het motorrijden.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.