Skip to main content

CASUAL SWEATERS & SWEATSHIRTS

Gedurfde ontwerpen en originele vormgeving. Net zoals onze motorfietsen.

Triumph Spring Summer 2019 clothing collection Hoodie

De sweaters en sweatshirts van Triumph combineren met adembenemende mode met een moderne stijl en vormen een authentieke aanvulling op al onze motorfietsen. Elk item is gemaakt door ons eigen team.

Onze sweaters en sweatshirts hebben iconische thema's, waarvoor inspiratie is gehaald uit ons premium motorassortiment met ontwerpen die doen denken aan klassiek motorrijden.  Een verbluffende selectie die zowel dagelijkse essentials als speciale kledingstukken omvat.

 
Triumph Spring Summer 2019 clothing collection sweatshirts and sweaters
Triumph Dadlington Riding boots

MOTORKLEDING

Het hebben van goede motorkleding draait niet zo zeer om er goed uitzien, hoewel dat natuurlijk nog steeds een belangrijke reden is waarom mensen Triumph-kleding kiezen.  Het draait ook om het hebben van een uitrusting van topkwaliteit om uw zelfvertrouwen tijdens het rijden te verbeteren. 

We hebben bij Triumph Motorcycles een obsessieve passie voor het zoeken naar de perfecte rit. Daarom bieden onze opvallende collecties met motorjacks, jeans, schoenen, handschoenen, bagage en accessoires allemaal hoge prestaties en comfort in combinatie met stijl en doel. 

 

ONTWORPEN DOOR MOTORRIJDERS, VOOR MOTORRIJDERS.

Vind de dichtstbijzijnde dealer om onze nieuwste kledingcollecties te bekijken.

DEALER ZOEKEN