Skip to main content

VRIJETIJDSKLEDING

Gedurfde ontwerpen en originele vormgeving. Net zoals onze motorfietsen.

 

 

 

Van op elkaar afgestemde capsulecollecties tot onmisbare alledaagse hebbedingetjes, het exclusieve assortiment coole vrijetijdskleding van Triumph is ontworpen en ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsnormen door onze eigen gespecialiseerde kledingteams die echt begrijpen wat motorrijders willen... zelfs wanneer ze niet rijden!

Deze eigentijdse kledingcollecties laten een onweerstaanbare keuze, moderne styling en opvallende ontwerpen zien en elk item dat we produceren is doordrenkt met de eigen rijke en ongeëvenaarde traditie van Triumph Motorcycles.  Daarom is onze casual wear de perfecte manier om de hele dag van echte Triumph-authenticiteit te genieten.

 

 

Triumph Motorcycles AW19 Clothing Collection
Triumph Motorcycles AW19 Clothing Collection

MOTORKLEDING

Het hebben van goede motorkleding draait niet zo zeer om er goed uitzien, hoewel dat natuurlijk nog steeds een belangrijke reden is waarom mensen Triumph-kleding kiezen.  Het draait ook om het hebben van een uitrusting van topkwaliteit om uw zelfvertrouwen tijdens het rijden te verbeteren. 

We hebben bij Triumph Motorcycles een obsessieve passie voor het zoeken naar de perfecte rit. Daarom bieden onze opvallende collecties met motorjacks, jeans, schoenen, handschoenen, bagage en accessoires allemaal hoge prestaties en comfort in combinatie met stijl en doel. 

 

ONTWORPEN DOOR MOTORRIJDERS, VOOR MOTORRIJDERS.

Vind de dichtstbijzijnde dealer om onze nieuwste kledingcollecties te bekijken.

DEALER ZOEKEN