Skip to main content

Het Triumph Experience-bezoekerscentrum

TRIUMPHS GEBOORTEGROND

UNIEKE VISITOR EXPERIENCE

WIJ ZIJN TIJDELIJK GESLOTEN

EXCLUSIEVE INSIDER INSIGHTS

Triumph Visitor Center

WIJ ZIJN TERUG OPEN

Onze Tentoonstellingen, Café en Shop zijn opnieuw open en wij bereiden alles met heel veel plezier voor om u terug te ontvangen. We hebben enkele nieuwe tentoonstellingen opgesteld, de Factory Shop is helemaal opnieuw ingericht en we hebben de koelkasten van ons 1902 Café aangevuld. Wij raden aan om op voorhand online een gratis toegangsticket voor de Tentoonstellingen te reserveren.

Fabrieksrondleidingen hervatten vanaf 1 juli 2021 en kunnen online geboekt worden.

We kijken ernaar uit om u terug te ontvangen. 

Triumph Visitor Center

Het Triumph Experience-bezoekerscentrum

Dit is het huis van van Triumph, waar jij alles komt te weten over ons tijdens je bezoek, een unieke beleving.  Hier ziet u hoe wij onze motorfietsen bouwen, kunt u een aantal van de meest legendarische Triumph modellen ooit van dichtbij bekijken en kunt u genieten van een unieke collectie van motorfietsmemorabilia, die exclusief voor onze bezoekers is samengesteld. 


Close up tank shot
Triumph Visitor Experience Factory Tour

De rondleiding door de Triumph-fabriek

Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de beveiligde deuren van die iconische fabriek? Dan is dit is de perfecte gelegenheid. Tijdens deze rondleiding beleeft u het gehele proces, van concept en productie tot de eindmontage en ziet u met eigen ogen de geboorteplaats van de wereldberoemde motorfietsen van Triumph Motorcycles.


Triumph Cafe at their Visitor Experience in Hinckley

THE TRIUMPH 1902 CAFÉ

Maak een pitstop en geniet van de warme en koude maaltijden, verkwikkende frisdranken of een smaakvolle barista-koffie, terwijl u ontspant en gebruik maakt van de gratis wifi in deze unieke Triumph-setting.

Triumph Visitor Center

De Triumph Shop

Uw bezoek aan het Triumph-hoofdkwartier in Hinckley wordt onvergetelijk met deze exclusieve collectie van hoogwaardige Triumph-artikelen, boordevol met limited editions, die simpelweg nergens anders zult vinden!


Bezoekersinformatie

Alles wat u moet weten om ons te vinden en een onvergetelijke tijd met ons door te brengen.


LEES MEER