Skip to main content

$name

Vanaf maart tot en met april 2018 bieden wij in samenwerking met Richard Hubin Racing School off-road trainingen aan. Op een meer dan geschikte locatie kunt u kennis maken met het off-road rijden onder begeleiding van gekwalificeerde trainers.

Daarbij heeft u de keuze om deel te nemen op uw eigen motor, een van de nieuwe Triumph Tigers of een Scrambler. Kortom een unieke kans om deze nieuwe machines in hun natuurlijke habitat aan de tand te voelen. In de maanden mei en juni kunt u tegen een meerprijs een Tiger 800XC of 1200XC huren en in maart en april hebben we twee Scramblers klaar staan op deze locatie.

FAQ’S

Taal
Daar deze training in Wallonië plaatsvindt zal de training in het frans gegeven worden. 

Ik heb geen off-road ervaring, kan ik mee doen?
Jazeker, beginners zijn van harte welkom! De trainer stemt de training altijd af aan het niveau van de cursisten. Wel is het hebben van een geldig motorrijbewijs verplicht.

Tarieven
Deelname op eigen motor : € 150,- 
Huur Tiger 1200 : € 140,-
Huur Tiger 800 : € 120,- 
Huur Street Scrambler : € 120,- 

Is er een eigen risico van toepassing voor bij het huren van een Triumph?
Ja, wanneer u deelneemt met een Triumph uit ons park dan vragen wij u te tekenen voor een eigen risico van € 500,-.

Wat moet ik zelf meenemen?
Om deel te nemen aan de training is het dragen van motorkleding en een goedgekeurde helm verplicht. Wij adviseren om stevige motorlaarzen te dragen.

Wat is het programma?
Per locatie verschillen de programma’s enigszins van elkaar. Om het programma op de voor jou gewenste locatie te bekijken klik hier: 

Ik wil op mijn eigen motor deelnemen, waar moet ik rekening mee houden?
Deelnemen met je eigen motor is uiteraard mogelijk, ongeacht het merk. Wij adviseren wel om deel te nemen met een allroad, maar een (lichte) naked is ook mogelijk. Wat betreft de banden, mogen dit gewone wegbanden zijn. Belangrijk is uiteraard wel dat de motor technisch in orde is en dat er voldoende brandstof in de tank zit.