Triumph Adventure Experience Nederland

Vanaf juli tot en met augustus 2018 bieden wij in samenwerking met Experience Island off-road trainingen aan. Op deze meer dan geschikte locatie gelegen in Loon op Zand kunt u kennis maken met het off-road rijden onder begeleiding van gekwalificeerde trainers.

Daarbij heeft u de keuze om deel te nemen op uw eigen motor, een van de nieuwe Triumph Tigers of een Triumph Scrambler. Kortom een unieke kans om deze machines in hun natuurlijke habitat aan de tand te voelen. Tegen een meerprijs heeft u de keuze uit een van de vier Tiger 800XC’s of een van de vier 1200XC’s of een van de twee Scramblers.

FAQ’S

Ik heb geen off-road ervaring, kan ik mee doen?
Jazeker, beginners zijn van harte welkom! De trainer stemt de training altijd af aan het niveau van de cursisten. Wel is het hebben van een geldig motorrijbewijs verplicht.

Tarieven
Deelname met eigen motor: € 150,- 
Huur Tiger 1200 : € 140,-
Huur Tiger 800 : € 120,- 
Huur Street Scrambler : € 120,-

Is er een eigen risico van toepassing voor bij het huren van een Triumph?
Ja, wanneer u deelneemt met een Triumph uit ons park dan vragen wij u te tekenen voor een eigen risico van € 500,-.

Wat moet ik zelf meenemen?
Om deel te nemen aan de training is het dragen van motorkleding en een goedgekeurde helm verplicht. Wij adviseren om stevige motorlaarzen te dragen.

Wat is het programma?
Per locatie verschillen de programma’s enigszins van elkaar. Om het programma op de voor jou gewenste locatie te bekijken klik hier: 

Ik wil op mijn eigen motor deelnemen, waar moet ik rekening mee houden?
Deelnemen met je eigen motor is uiteraard mogelijk, ongeacht het merk. Wij adviseren wel om deel te nemen met een allroad, maar een (lichte) naked is ook mogelijk. Wat betreft de banden, mogen dit gewone wegbanden zijn. Belangrijk is uiteraard wel dat de motor technisch in orde is en dat er voldoende brandstof in de tank zit.