01/02/2021

  WEEKEND WARRIORS

  AUTHENTIEK AMSTERDAM

  Hoeveel vrijheid geeft een motorfiets? We zijn er klaar voor met onze tassen gepakt slingerend over de Britse b-wegen in de namiddag. Terwijl de zon onder gaat zijn wij met z'n drieen op de boot, met onze Triumph's, het er allemaal over eens dat een spontaan weekendje weg geen beperkingen kent. 

  Amsterdam in de vroegte en de Scrambler 1200's gidsen ons met gemak over de fantastische "stads boulevards", prachtige nauwe straatjes en grachten. Je hoeft niet te wachten op het overige verkeer of uit te vinden hoe het openbaar vervoer werkt: gewoon wij en onze motoren op ontdekkingstocht door Amsterdam, terwijl de stad ontwaakt. Waarom zou je deze fantastische stad op een andere manier willen ontdekken?

   

  Discovering Amsterdam on Triumph Scrambler 1200's

  WEEKEND KIT LIJST

  Amsterdam is fantastisch om op de motor te ontdekkken, zeker als je ook nog bagage mee kunt nemen in de speciaal daarvoor ontwikkelde tassen om je trip nog makkelijker te maken. 

  Tanktassen van 15 liter met een gemakkelijk toegankelijk en waterdicht compartiment voor gebruik van je telefoonnavigatie en om je paspoorten , reisdocumenten en je camera in op te bergen. 

  Rollbag: de perfecte waterdichte bagage voor onze trip met een 30 liter inhoud, dat er ook nog eens goed uitziet achterop onze motor als we door de stad rijden.

   

  Discovering Amsterdam on Triumph Scrambler 1200's

   

  HET ECHTE AMSTERDAM IN STIJL

  We ontdekken Amsterdam in ons eigen tempo, zoals geen enkele guided tour ooit zou kunnen, reizend licht genoeg om de mooie plekjes van de stad te waarderen, het geluid te absorberen, de stad te ruiken en te stoppen waar we maar willen.

  Daarom zal het niet lang duren voordat ik nadenk over mijn volgende weekendje weg. Nog 5 dagen tot het volgende weekend. Hmmmm, volgende bestemming?

   

  Gerelateerde onderwerpen

  01/01/2021

  JAMES BOND EN TRIUMPH MOTORCYCLES

  Een spannend nieuw partnerschap waarin twee Britse iconen verenigd worden.

  Lees meer
  01/07/2019

  Triumph Agenda

  Alle Triumph evenementen in België in één oogopslag

  Lees meer
  01/01/0001

  With the exciting reveal of the innovative advanced electric powertrain and battery and the first styling sketches for the final Project TE-1 Prototype, Phase 2 of this landmark four phase collaboration in British design and engineering reaches a successful conclusion.

  Lees meer