10/06/2014

  Waxed Cotton Saddlebags nu verkrijgbaar voor de Triumph Bonneville’s

  Het Triumph accessoire team is bijzonder trots op hun laatste creatie; de stijlvolle Waxed Cotton Saddlebags. Deze robuuste en tijdloze zadeltassen zijn exclusief ontworpen voor de meest beroemde motor ooit; de Bonneville.

  De in Engeland vervaardigde zadeltassen maken uw Bonneville helemaal compleet en dankzij de bijgeleverde shouderband zijn ze ook handig om mee te nemen wanneer u te voet verder gaat. De combinatie van de gebruikte materialen gewaxt katoen en hoogwaardig leer, maakt dat dit product oude tijden doet herleven. Ze zijn voorzien van prachtige koperen sluitingen en twee kleine vakjes aan de voorzijde, handig voor de kleine spullen waar u snel bij wilt. U kunt de zadeltassen los van elkaar op de motor monteren of als paar, waarbij u in het laatste geval de tassen in een keer van de motor kunt halen. De tassen zijn als set verkrijgbaar voor € 549,-. Per stuk kosten ze € 279,-, de benodigdheden om de tassen te bevestigen worden standaard meegeleverd.

   

  Voor meer details gaat u naar de Accessoires catalogus, of uw dichtstbijzijnde Triumph dealer.

  Gerelateerde onderwerpen

  20/03/2014

  Tiger Accessoirepakketten

  Bespaar tot wel 15% op uw accessoires!

  Lees meer
  18/02/2014

  CNC gefreesde schakelset

  Het Triumph accessoire team is bijzonder trots op dit juweel van een accessoire dat zowel geschikt is voor de Street Triple als de Daytona.

  Lees meer
  17/07/2013

  LED Foglights

  Met groot plezier introduceert het Triumph Accessories-team de nieuwe LED-mistlampen voor zowel de Tiger 800- als Tiger Explorer-modellen.

  Lees meer