27/11/2013

  Triumph Rides America!

  Win met Triumph

  De rit van je leven

  Grijp nu je kans om een geheel verzorgde droomreis op een Thunderbird Commander/ LT te winnen naar een van de mooiste plekken ter wereld. Er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar en in de Benelux mogen wij ook een gelukkige selecteren. 

  Voor meer informarie en om in te schrijven,  Klik hier     

  De reis

  De 8-daagse reis gaat door de meest oogverblindende staten van de USA; Navada, Utah en Arizona. Je doorkruist de meest prachtige nationale parken, uitgestrekte vlaktes, woestijnen en hooggebergten en dit alles in het comfortabele zadel van de nieuwe Thunderbird. Dit is waarvoor de Thunderbird is ontworpen, lange ritten, prachtige wegen, comfort en genieten van al het moois om je heen. De 12 gelukkige winnaars gaan de rit van hun leven tegemoet. 

  Dag 1

  Viva Las Vegas

  Voordat we de indrukwekkende natuurparken in gaan zullen de rijders eerst het meest bizarre door de mens gemaakte oord gaan ervaren, Las Vegas! Wie een reis als deze kan winnen, heeft misschien ook nog wel een beetje geluk over voor in de Casino's. Daarnaast is dit het moment van kennismaking met je nieuwe reisgezel, een gloednieuws Thunderbird Commander of LT. 

  Dag 2-3

  Van Las Vegas naar Monument Valley

  Wanneer de route de stad verlaat zullen de reizigers al snel een grote verandering in het landschap zien. De poging van de mens om de natuur in te dammen, de Hoover Dam. De grootsheid van de omgeving is adembenemend en de sfeer van de route 66 is spectaculair, het hoogtepunt is een tussenstop bij de Grand Canyon waarna we doorrijden naar Monument Valley. 

  Day 4-6

  Van Monument Valley naar Zion National Park

  De omgeving past helemaal bij deze heroïsche tocht, iedere dag staat er kilometers aan asfalt in de planning. Afwisselend van lange rechte stukken die tot aan de horizon reiken en heerlijke bochtige wegen. Het heerlijke klimaat, de meest prachtige zonsondergang die je je kunt voorstellen en de unieke rotsformaties van Bryce Canyon maken de reis nog mooier. 

  Van Zion National Park naar Las Vegas

  De tocht is een aaneenschakeling van hoogtepunten, een van deze hoogtepunten is de Valley of Fire waar je jezelf in een echte Western waant. De winnaars keren weer terug naar het startpunt Las Vegas om daar ter afsluiting nog eens rustig over de Strip te cruisen. 

  Voor meer informarie en om in te schrijven,  Klik hier     

  Gerelateerde onderwerpen

  01/02/2021
  01/01/2021

  JAMES BOND EN TRIUMPH MOTORCYCLES

  Een spannend nieuw partnerschap waarin twee Britse iconen verenigd worden.

  Lees meer
  01/07/2019

  Triumph Agenda

  Alle Triumph evenementen in België in één oogopslag

  Lees meer