19/06/2014 - 22/06/2014

    Tridays Oostenrijk

    De omdoping van het plaatsje Neukirchen in "Newchurch" zorgt voor een locatie waar de echte motorrijder zijn hart kan ophalen. De omgeving van de Alphen is natuurlijk al prachtig en met de meest waanzinnige wegen als de befaamde Grossglockner om de hoek is de regio al een trekpleister voor vele motorrijders. Dit in combinatie met het Tridays festival maakt het geheel tot een beleving die je als motorrijder en zeker als Triumph liefhebber een keer moet ervaren. 

    Het evenement duurt maar liefst 4 dagen en is absoluut de moeite waard. Duizenden motorrijders waaronder vele Triumph eigenaren reizen jaarlijks af om dit feest bij te wonen. Er is van alles te zien en te doen; tour tochten naar de mooiste plekken in de regio, demo ritten op de nieuwste modellen, eigenzinnige customs, diverse live bands, stuntshows, straat theater, een Triumph kleding outlet en nog veel meer. Maar het belangrijkste is de gezellige sfeer onder goed gestemde motorrijders. Een leuke bestemming dus om tijdens een motorvakantie aan te doen. 

    Om een indruk te krijgen van wat zich daar allemaal afspeelt kun je kijken op www.tridays.at. Hier is het ook mogelijk om tickets te boeken en een accommodatie te reserveren.

    We hopen je daar te mogen ontmoeten!