Default Event Content Image
  09/09/2017 - 09/09/2017

  Triumph Fox Hunt

  Op zaterdag 9 september organiseert Triumph de Triumph Fox Hunt; een nationale ride out die start vanaf jouw huis. Ga op jacht, ontmoet fellow hunters, speel het spel en wie weet win jij een reis voor 2 personen naar de Triumph fabriek in Hinckley!

  Hoe werkt het?
  Download de speciale Triumph Fox Hunt app, registreer je en ontvang op 9 september om 11:00 de eerste coördinaten en je bent vertrokken. Aangekomen bij de eerste locatie ontvang je een vraag of een opdracht, welke uiteraard gerelateerd zijn aan Triumph. Na het beantwoorden van de vraag ontvang je gelijk de coördinaten van de tweede locatie, enzovoort. Heb jij alle vragen beantwoord dan kom jij op de eindlocatie waar alle deelnemers samen komen om samen na te genieten met een hapje en een drankje.

  Waar kan ik de app downloaden?
  Download de apps in de Iphone Appstore en Google Playstore. De app is geschikt voor alle IOS en Android toestellen.

  Wat is de prijs?
  Als deelnemer maak je kans op een reis naar de Triumph fabriek in Hinckley voor 2 personen. Inbegrepen zijn: Vlucht, transfers, lunch in het nieuwe bezoekers centrum, een rondleiding door de fabriek en een hotelovernachting. Naast deze fantastische hoofdprijs verloten wij ook nog een week lang gratis rijden op een van de nieuwste Triumph modellen.

  Kijk voor meer informatie, het downloaden van de app en de spelregels op www.triumphfoxhunt.com