Testrit aanvragen

Omdat onze motoren zijn ontworpen vanuit de visie om het beste in iedere rijder naar boven te halen is het goed mogelijk dat u, naast dat u de motor tijdes de proefrit leert kennen, ook een nieuwe rijkwaliteiten bij uzelf ontdekt.

Selecteer het door u gewenste model en vul het formulier in, wij sturen uw aanvraag dan door naar de dealer van uw keuze.

Velden die gemarkeerd zijn met een asterisk (*) zijn verplicht en dienen te worden ingevuld om het de aanvraag te kunnen versturen.

Wij doen er alles aan om een proefrit op het door u gewenste model mogelijk te maken. Indien deze niet beschikbaar is, zullen wij een model voorstellen dat zo dicht mogelijk in de buurt komt.

 

Voer uw gegevens in aub

Gemarkeerde velden * zijn verplicht

*
  *
  *
 

Geboortedatum

*
    *
 
 
*
  *

Voer uw plaats (of postcode) in en selecteer de dichtstbijzijnde dealer

  *
 

Triumph would like to use your information to keep you up to date with latest news.I have read and agree to the Privacy Policy

Bereid u voor op de proefrit...

Wat moet ik meenemen?

Om te mogen proefrijden vragen wij u een geldig rijbewijs mee te nemen, een goedgekeurde helm en geschikte motorkleding.

Heb ik een verzekering nodig?

De motoren zijn verzekerd. Bij de dealer kan gevraagd worden om een eigen risico aan te gaan, vraag hiernaar bij uw dealer.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Wij behandelen uw gegevens met de uiterste zorg, alles hierover kunt u nalezen in onz beleid voor privacy.

De dealer zal u op de hoogte brengen van alle details voordat u gaat rijden.