Skip to main content

PERSONALISEER

Rocket 3 Storm-accessoires

Triumph Rocket 3 Storm accessories sunset

 

 

Met meer dan 50 beschikbare originele Triumph-accessoires vind je altijd een geschikte oplossing, of je nu op zoek bent naar een zithouding op maat, meer rijhulptechnologie, bagage voor een groot avontuur, personalisering met een van de vele stylingopties of geavanceerde beveiligingsfuncties om je motorfiets tegen diefstal te beschermen. 

Alle onderdelen zijn ontworpen volgens dezelfde hoge standaarden, komen met dezelfde garantie van twee jaar ongeacht het aantal kilometers en vormen de perfecte aanvulling op je Rocket 3 Storm.

 

 

 

PRESTATIES

 

Shift Assist maakt koppelloos opschakelen met open gasklep en koppelloos terugschakelen met gesloten gasklep mogelijk. Dit naadloze schakelgedrag zorgt voor een supersoepele rit en vergt minder inspanning van de bestuurder.

Het bandspanningscontrolesysteem zorgt voor extra veiligheid en gemak. Voor extra veiligheid onderweg informeert een waarschuwing de bestuurder voor een lage bandenspanning. De bandenspanning wordt op het TFT-scherm weergegeven, zodat je hem niet handmatig met een bandenspanningsmeter hoeft te meten en dus geen vieze handen krijgt of tijd verspilt.

 

 

Triumph Rocket 3 Storm accessories lights)

 

INFOTAINMENT

 

Dankzij de geïntegreerde telefoon- en muziekbediening via de Bluetooth-connectiviteitsmodule kun je veilig bellen tijdens het rijden met behulp van de schakelaars en het TFT-scherm. Compatibiliteit met smartphone en Sena-headset maakt de configuratie eenvoudig en intuïtief. 

Gedetailleerde navigatie is beschikbaar via de MyTriumph-app. Het gebruiksgemak en de meerdere routeplanners en points of interest maken het de perfecte aanvulling voor geweldige roadtrips.

  • TRIUMPH SHIFT ASSIST
  • BANDENSPANNINGSCONTROLESYSTEEM
  • GEÏNTEGREERDE TELEFOON- EN MUZIEKBEDIENING
  • GEDETAILLEERDE NAVIGATIE
 
Triumph Rocket 3 GT accessories

 

STYLINGOPTIES

 

Personaliseer je Rocket 3 met een breed scala aan stylingopties. De Rocket 3 is bedoeld om een statement te maken, of je nu rijdt of stilstaat.  De sequentiële ledknipperlichten met 7 leds en aluminium behuizing combineren moderne technologie met een strak, subtiel design. CNC-precisiebewerkte stuurspiegels maken de motorfiets nog opvallender. Kies voor de ronde optie in dezelfde stijl als de koplamp, of voor de roadsterachtige sportoptie.  Beide beschikken over verfijnde contrasterende details en het Triumph-logo.

 

 

Triumph Rocket 3 storm mirrors and indicators

 

BAGAGEOPTIES

 

Om de touringmogelijkheden van de Rocket uit te breiden, beschikt hij over een rijk arsenaal aan veelzijdige bagageopties, zoals Triumph's innovatieve, gepatenteerde gietaluminium kofferbevestigingssysteem dat inklapbaar en vergrendelbaar is.

Het is compatibel met ruime sportkoffers van 25 liter en een snel verwijderbare zadeltas van 9 liter. Een magnetische tanktas van 12 liter biedt aanvullende opbergcapaciteit. Voor extra comfort voor de passagier en een vleugje functionaliteit is ook een rek voor de rugsteun van de passagier beschikbaar.

 

 

 

ERGONOMIE OP MAAT 

Door flexibele en uitwisselbare R- en GT-configuraties kun je van het beste van beide modellen profiteren. Verschillende voetbedieningen, bestuurders- en passagierszadels en rugsteunen zijn gemakkelijk bij het online verkooppunt te configureren om de ergonomie van je Rocket volledig aan jouw wensen aan te passen.

Triumph Rocket 3 GT accessories rider

 

Met meer dan 50 originele Triumph-accessoires die beschikbaar zijn via de gebruiksvriendelijke configurator is je perfecte Rocket met een paar klikken binnen handbereik.

 

Rocket 3 Storm

Rocket 3 R Storm Sapphire Black Granite

NIEUWE ROCKET 3 STORM R

Prijzen Vanaf 25.895,00 €

Rocket 3 GT Storm Sapphire Black Carnival Red

NIEUWE ROCKET 3 STORM GT

Prijzen Vanaf 26.695,00 €

Triumph Rocket 3 R in Matt Silver ice

ROCKET 3 R (MY23)

Prijzen Vanaf 24.695,00 €

ROCKET 3 GT (MY23)

Prijzen Vanaf 25.495,00 €