Skip to main content
Triumph Daytona Moto2TM 765 motorcycle (EU and Asia Edition) racing around a race track in Spain

DAYTONA MOTO2™ 765 LIMITED EDITION

Prijzen vanaf: € 18.765,00 - Uitverkocht

Triumph Daytona Moto2TM 765 motorcycle (EU and Asia Edition) racing around a track at speed
Triumph Daytona Moto2TM 765 motorcycle (EU and Asia Edition) stationary in the paddocks

Om de terugkeer van Triumph in 2019 naar de top van het racen te markeren als exclusieve motorleverancier voor het FIM Moto2™ wereldkampioenschap, presenteren we met trots de Daytona Moto2™ 765 Limited Edition-motorfiets.

Gebouwd rond het wereldberoemde, met prijzen bekroonde chassis van de Daytona, is dit de ultieme editie racelegendes van Triumph met de hoogste specificaties ooit en een nieuwe van de Moto2™-afgeleide driecilindermotor die het hoogste vermogen en koppel levert, op maat gemaakt voor zowel de weg als het circuit.

Triumph Daytona Moto2TM 765 motorcycle (EU and Asia Edition) racing around a race track in Spain

DE ULTIEME DAYTONA

De langverwachte ultieme editie van Triumphs iconische Daytona-motorfiets.  Nieuw voor 2019, dit is de Daytona met de hoogste specificaties ooit, met behoud van alles wat hem zo geliefd heeft gemaakt, waaronder het chassis dat het kampioenschap heeft gewonnen en met toevoeging van een geheel nieuwe dimensie aan prestaties en rijtechnologie.

Triumph Daytona Moto2TM 765 motorcycle (EU and Asia Edition) racing around a track at speed with Triumph's Moto2TM prototype motorcycle

UW Moto2™-FABRIEKSRIT

De nieuwe Daytona 765 is de allereerste officiële samenwerking met Dorna Moto2™ en is gebouwd met dezelfde motorupdates en prestatieverbeteringen als onze 2019 Moto2™-racemotoren, om een rit te kunnen leveren die zo dicht mogelijk in de buurt komt van een Moto2™-motorfiets zowel op de weg als op het circuit.

Triumph Daytona Moto2TM 765 motorcycle (EU and Asia Edition) Moto2TM branded yolk, featuring numbered, limited edition badging

ONGELOFELIJK SPECIAAL

Er worden slechts 765 Daytona Moto2™ Limited Edition-motorfietsen geproduceerd voor Europa en Azië, elk afzonderlijk genummerd, waardoor deze ongelofelijke motorfiets nog zeldzamer, specialer en unieker wordt. 

765 CC TRIPLE ENGINE

Een nieuwe Daytona-krachtbron, ontwikkeld door hetzelfde deskundige Triumph team dat de Moto2™-racemotor heeft gemaakt.

130 PK VERMOGEN

De hoogste vermogens- en koppelproductie van een 765cc Triumph Triple ooit, afgestemd op een echt Moto2™-gevoel op de weg of op het circuit.

765 LIMITED EDITION

Deze Daytona is heel speciaal want er worden er slechts 765 stuks gemaakt voor Europa en Azië. Elke motorfiets is uniek en heeft zijn eigen gelaserde limited edition-nummer.

35 + ACCESSOIRES

Maak uw Daytona Moto2™ 765 nog specialer, met accessoires die meer stijl, veiligheid, mogelijkheden en prestaties toevoegen.

Step

DAYTONA Moto2™ 765 LIMITED EDITION

Vanwege een enorme vraag is de Daytona Moto2 uitverkocht. Om op de hoogte te worden gehouden van toekomstige sports bikes en nieuws van Triumph kun je je hier aanmelden.

Wij nemen onze verantwoordelijkheden ten aanzien van uw gegevens uiterst serieus. Triumph heeft altijd de gegevens die wij over u hebben gerespecteerd, en zal dit blijven doen.

Triumph Daytona Moto2TM 765 motorcycle (EU and Asia Edition) stationary in the paddocks with Triumph's Moto2TM prototype motorcycle, ready to race

EXCLUSIEVE Moto2™-MOTORLEVERANCIER

Triumph Motorcycles levert nu exclusief aan alle Moto2 teams een op racen afgestemde versie van de 765 cc-driecilinder in de nieuwe limited edition Daytona-motorfiets.

EEN GLORIEUZE GEBOORTE

NIEUWE 2019 DAYTONA Moto2™ 765 LIMITED EDITION

DEALER ZOEKEN