Skip to main content
Triumph Speed 400 LED rear light signature)

REDENEN OM TE RIJDEN

Technologie

 

 

MODERNE RIJTECHNOLOGIE

De Speed 400 is rijk uitgerust met technologie die ontworpen werd om elke rit te verbeteren.  Een bekrachtigde koppeling is een ingenieus systeem dat de benodigde kracht voor het indrukken van de koppelingshendel vermindert om het gebruiksgemak en rijcomfort tijdens frequent stoppen en starten te vergroten, en tegelijkertijd de vermoeidheid van de rijder tijdens langere ritten te verminderen. Daarnaast helpt hij om het doorslippen en blokkeren van het achterwiel te voorkomen voor betere prestaties en gemoedsrust.

 

 

Triumph Speed 400

 

 

Dankzij het ABS kun je vol vertrouwen remmen, terwijl de tractiecontrole kan worden uitgeschakeld voor het rijden op losse ondergrond of als de rijder daar zin in heeft. 

De verlichting bestaat uitsluitend uit ledlampen voor minimaal onderhoud, maximale functionaliteit en extra veiligheid. De krachtige koplamp beschikt over een kenmerkend Triumph dagrijlicht (DRL). Het achterlicht ziet er ook modern uit met gegoten lichtgeleiders en een Triumph-logo. De slanke, eigentijdse richtingaanwijzers maken het verlichtingspakket compleet. De verlichting biedt uitstekende zichtbaarheid, zodat de rijder alles goed kan zien en de motor opvalt bij andere weggebruikers.

Het strakke, eigentijdse dubbele dashboard, bediend door een op de stuurstang gemonteerde intuïtieve scrolknop, geeft onder alle lichtomstandigheden alle belangrijke informatie voor de rijder duidelijk weer, inclusief de geselecteerde versnelling. 

Voor extra gebruiksgemak is het via een handige USB-C-oplaadaansluiting mogelijk om onderweg apparaten op te laden, zoals smartphones en navigatiesystemen. Het systeem is zelfs gepreconfigureerd voor de installatie van verwarmde handgrepen, zodat je altijd van je Speed 400 kunt genieten, wat voor weer het ook is.

De strakke, eigentijdse dubbele tellerpartij, bediend door een op de stuurstang gemonteerde intuïtieve scrolknop, geeft onder alle lichtomstandigheden alle informatie duidelijk weer. Er is ook een duidelijk zichtbare versnellingsindicator aanwezig.

 

 

Triumph Speed 400 Instrument Cluster

SPEED 400

De Speed 400 kent zijn weerga niet en heeft het Modern Classic-roadsterontwerp van Triumph in zijn DNA.

Prijzen Vanaf 5.895,00 €

Triumph Speed 400
Step

SPEED 400

Ontvang als één van de eersten de laatste informatie.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph springt heel zorgvuldig om met de gegevens die wij over je bewaren.