Skip to main content
Triumph Speed 400 riding shot)

REDENEN OM TE RIJDEN

Specificaties

 

HOOGWAARDIGE ONDERDELEN

 

De Speed 400 is uitgerust met zeer hoogwaardige onderdelen van topmerken om het rijplezier, de veiligheid en het pure genot van het rijden op een Triumph te maximaliseren.

 

 

Triumph Speed 400 parked up

 

Het motormanagement van Bosch zorgt ervoor dat het gevoel van de elektronische gasklepregeling consistent en intuïtief is. Prachtige lichtgewicht 10-spaaks wielen van gegoten aluminium voorzien van banden van topmerken en omgekeerde vorken van 43 mm met grote zuiger en verstelbare achterschokdemper zorgen voor een moeiteloze, soepele besturing. Radiale dubbele zuigerremmen met gevlochten leidingen zorgen voor een geweldig gevoel in de hendels en zekere remkracht ondersteund door Bosch ABS-technologie. De som van deze hoogwaardige onderdelen en technologie is een motorfiets die geweldig voelt, vertrouwen wekt en elke rit leuk maakt.

De Speed 400: de iconische Triumph-stijl, karaktervolle prestaties en toonaangevende kwaliteit, verfijnd in een gloednieuwe aanvulling op de Speed-familie.

 

 

 

SPEED 400

De Speed 400 kent zijn weerga niet en heeft het Modern Classic-roadsterontwerp van Triumph in zijn DNA.

Prijzen Vanaf 5.895,00 €

Triumph Speed 400
Step

SPEED 400

Ontvang als één van de eersten de laatste informatie.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph springt heel zorgvuldig om met de gegevens die wij over je bewaren.