Skip to main content
Triumph 400cc TR Series engine badge)

REDENEN OM TE RIJDEN

Motor

 

VOLLEDIG NIEUWE MOTOR

 

De gloednieuwe 398 cc eencilindermotor met brandstofinjectie combineert de kenmerkende modern-klassieke stijl van Triumph met ultramoderne techniek. Hij levert een vermogen van 40 PS en een maximumkoppel van 37,5 Nm met een kenmerkend rijk en opvallend uitlaatgeluid.

 

Triumph Speed 400 Engine shot

Technische blikvangers zijn onder andere een DOHC-cilinderkop met vier kleppen en een perfect gewogen en uitgebalanceerde krukas om de massatraagheid te optimaliseren voor rijden bij lage toerentallen. Een finger follower klepaandrijving met een lage massa en DLC-coatings die de wrijving verminderen, dragen ook bij aan de ongelofelijke prestaties van deze toerengretige maar handelbare motor.

De zesversnellingsbak biedt een lichte, nauwkeurige versnellingskeuze met overbrengingsverhoudingen die perfect zijn gespreid om het beste uit deze opwindende, karaktervolle en koppelrijke motor te halen. 

 

SPEED 400

De Speed 400 kent zijn weerga niet en heeft het Modern Classic-roadsterontwerp van Triumph in zijn DNA.

Prijzen Vanaf 5.895,00 €

Triumph Speed 400
Step

SPEED 400

Ontvang als één van de eersten de laatste informatie.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph springt heel zorgvuldig om met de gegevens die wij over je bewaren.