Skip to main content

SPEED 400 ACCESSOIRES

PERSONALISEER

Triumph Speed 400 riding shot

 

 

Er is een selectie van meer dan 25 originele Triumph-accessoires beschikbaar die de Speed 400 nog veelzijdiger en stijlvoller maken. Je kunt ervoor kiezen om je accessoires in de fabriek op je motor te laten monteren. Ze zijn ontworpen door dezelfde technici die de Speed 400 hebben ontwikkeld en komen met dezelfde garantie van twee jaar, ongeacht het aantal gereden kilometers. Je kunt er dus zeker van zijn dat elk onderdeel perfect op je nieuwe Speed 400 past.

 

 

 

 

Triumph Speed 400

 

 

Stijl en comfort

Kies uit een assortiment onderdelen om je Speed 400 aan jouw wensen aan te passen. Vervangende 'bullet'-richtingaanwijzers geven een subtiele nieuwe look en een vleugje klasse met hun Satin Black behuizing en machinaal bewerkte aluminium sierringen. Of misschien wil je de tank een nieuwe look geven met andere tankrubbers? Een comfortabel zadel met een gestikte en doorgestikte afwerking valt op en biedt samen met de verwarmde plug-en-play-handgrepen wat luxe voor langere ritten.

Nog een optie om je motor vorm te geven is een dubbele uitlaatdemper met een frisse nieuwe look en een bekend geluid.

 • ‘Bullet’-ledrichtingaanwijzers
 • Tankrubbers
 • Comfortzadel
 • Handgreepverwarming
 • Dubbele uitlaatdempers
 

 

Triumph Speed 400 accessory Silencer
Triumph Speed 400 accessory knee pad

 

 

BAGAGE

Er is een volledig assortiment aan bagage speciaal voor de Speed 400 gecreëerd om plezier met functionaliteit te combineren. De Speed 400 is de perfecte motorfiets voor woon-werkverkeer én voor toertochten en je kunt er moeiteloos al je spullen op meenemen. Kies uit stevige koffers of rigide en semi-rigde topkoffers, elk met hun eigen bevestigingssysteem op maat. Voor degenen die liever licht reizen, kan een eenvoudig bagagerek, een nylon tanktas of roltas de ideale optie zijn. 

 • Stevige koffers
 • Rigide en semi-rigide topkoffers
 • Bagagerek
 • Nylon tanktas
 • Nylon roltas
 

 

Triumph Speed 400 riding shot

 

 

BESCHERMING

Jij en en je Speed 400 genieten van uitstekende bescherming tegen de elementen. Een scherm met een speciale bevestigingsset is beschikbaar om de wind af te leiden en vermoeidheid van de rijder tijdens langere ritten tegen te gaan. Eenvoudig te bevestigen en vormgegeven op maat. Dit is een onmisbare aanvulling voor iedereen die lange afstanden rijdt.

Om de Speed 400 gaaf te houden op ruwer terrein, bieden een aluminium carterbeschermplaat, een radiateurbescherming en een koplampbescherming, die makkelijk te bevestigen is met een eigen sierring, uitstekende bescherming tegen steentjes en vuil. Voor rijders die in alle weersomstandigheden rijden, kunnen de modderkit met verlengstukken voor voor- en achterspatbord en een hugger achteraan een uitkomst bieden. Ze vormen een prachtige combinatie die tegen opspattend water beschermt om de levensduur van de achterschokdemper in extreme omstandigheden te verlengen.

Ook bovenste en onderste valbeugels zijn beschikbaar. Deze bieden uitstekende bescherming tegen vallen en uitglijden en zijn een essentiële toevoeging voor in de stad. 

 • Windscherm
 • Radiatorbescherming
 • Koplampbescherming en sierring
 • Aluminium carterbeschermplaat
 • Modderkit
 • Bovenste en onderste valbeugels
 

 

Triumph Speed 400 accessory flyscreen
Triumph Speed 400 accessory radiator guard

Alle accessoires


SEMIRIGIDE TOPKOFFER: De waterdichte semirigide topkoffer van Triumph met een inhoud van 30-35 liter heeft een laadvermogen van 5 kg en genoeg ruimte voor een integraalhelm. Dankzij een stevige basis met dubbele ritssluiting (uitbreidbaar tot de volledige inhoud van 35 liter) en een bevestigingssysteem met snelle ontgrendeling is de semirigide topkoffer van Triumph perfect voor woon-werkverkeer en toeren.  Opmerking: voor bevestiging van de topkoffer is een bagagerek nodig.

ROLTAS: De roltas met logo van Triumph is volledig waterdicht en heeft een stevige basis, rolsluiting en gelaste naden, waardoor je spullen droog blijven.  De roltas beschikt over een dual purpose compressieriem, handgrepen, een indrukwekkende inhoud van 30 liter en een laadvermogen van 3 kg.

STEVIGE KOFFERBEVESTIGING: De stevige, links gemonteerde enkele koffer met een inhoud van 20 liter van Triumph is gemaakt van moderne materialen en heeft een eigentijdse, stoere vormgeving. Bevat een bevestigingssysteem met sleutel voor extra beveiliging. Zwarte stalen montagerail inbegrepen. 5kg lading.

NYLON TANKTAS: Moderne, met riem bevestigde tanktas met Triumph-logo. Met een inhoud van 8,5 liter en ruimte voor een mobiele telefoon van 153 x 82 mm met touchscreen. 3 kg laadvermogen.

GELUIDDEMPER: Een roestvrijstalen dubbele geluiddemper geïnspireerd door de Scrambler-stijl met Triumph-logo en een vervangend hitteschild.

STUUREINDSPIEGELS: Een paar stuureindspiegels van gegoten en machinaal bewerkt aluminium met een zwarte geanodiseerde afwerking. Ze bevatten contrasterende machinaal gesneden details en gelaserde Triumph-logo's.

COMFORTZADEL: Het comfortzadel biedt maximaal comfort voor de rijder dankzij een dikker kussen en een inzetstuk voor langere ritten.  Voor extra stijl bevat het ook speciaal stiksel en een contrasterend vinyldesign.

WINDSCHERMBEVESTIGINGSSET: Bevestigingsset vereist voor installatie van flyscreen.

SCHERM MET COATING: Het injectiegegoten polycarbonaten flyscreen heeft een harde coating voor duurzaamheid en goede zichtbaarheid en biedt extra bescherming tegen de wind.  Het scherm vereist de speciale bevestigingsset (afhankelijk van model)

KENTEKENPLAATBEVESTIGINGSSET VOOR: Bevestigingsset vereist voor installatie van de voorste kentekenplaat als het accessoirescherm is aangebracht. (Alleen IN-markt)

RADIATORBESCHERMING: Zwart gelakte stalen gaasgrille voor extra bescherming van de radiateur.  Het ontwerp sluit naadloos aan op de vormgeving van de motorfiets, maar biedt extra bescherming tegen wegvuil.

BAGAGEREK: Dankzij het modern vormgegeven aluminium bagagerek met handgrepen kunt je al je essentiële spullen meenemen en geniet je bijrijder van extra comfort. Maximaal laadvermogen van 5 kg.

BOVENSTE VALBEUGELS: De bovenste valbeugels van Triumph zijn vervaardigd van buizen van zacht staal en hebben een stijlvolle zwarte geruwde afwerking.  Ze bieden extra bescherming bij vallen en complimenteren de vormgeving van de motorfiets.  Ze kunnen individueel of samen met de onderste beugels worden gemonteerd.

ONDERSTE VALBEUGELS: De onderste valbeugels van Triumph zijn vervaardigd van buizen van zacht staal en hebben een stijlvolle zwarte geruwde afwerking.  Ze bieden extra bescherming bij vallen en complimenteren de algehele vormgeving.  Ze kunnen afzonderlijk of samen met de bovenste beugels worden gemonteerd.

CARTERBESCHERMPLAAT: De aluminium carterbeschermplaat biedt extra bescherming voor de motorcarter. Hij heeft een geborstelde zilveren afwerking en het lagere gedeelte is geperst met lasergesneden zijden. Geleverd met alle bevestigingen en hardware.

TANKRUBBERS: Een duurzaam, zelfklevend rubberen kniestuk dat de zijkant van de tank extra bescherming tegen slijtage en krassen biedt en het rijcomfort en de grip vergroot. Met een door Scrambler geïnspireerde vormgeving, een Triumph-logo in reliëf en een zwarte geruwde afwerking.

ALARMBEVESTIGINGSSET: Een Thatcham Cat 2:1 upgrade-alarmsysteem met een meerfasige slaapmodus en onafhankelijke kantel- en schoksensoren. Het alarm is ontwikkeld in samenwerking met Datatool, heeft een pincode en wordt geleverd met twee sleutelhangers met het Triumph-logo voor gebruiksgemak.

TRACKERBEVESTIGINGSSET: Een door Thatcham goedgekeurd 24/7 trackingapparaat dat bij activatie door ongeautoriseerde verplaatsing of manipulatie een waarschuwingssignaal stuurt via een externe GPS-zender, zodat je op elk moment de locatie van je motorfiets kent. Jaarabonnement vereist voor volledige functionaliteit.

KOPLAMPBESCHERMING EN SIERRING: De duurzame gegoten koplampbescherming heeft een stijlvol Triumph-ontwerp, een zwarte geruwde afwerking en kan ook samen met de flyscreenset worden gemonteerd. Voldoet aan de wetgeving voor koplampen.

MINI-LED-RICHTINGAANWIJZERS, VOOR: De pianozwarte gegoten behuizing met gedraaide aluminium sierring bevat 6 krachtige ledlichten die signalen zeer goed zichtbaar maken in een compacte behuizing met een diameter van 40 mm.  Verkocht als paar.

MINI-LED-RICHTINGAANWIJZERS, ACHTER: De pianozwarte gegoten behuizing met gedraaide aluminium sierring bevat 6 krachtige ledlichten die signalen zeer goed zichtbaar maken in een compacte behuizing met een diameter van 40 mm.  Verkocht als paar.

 

SPEED 400

De Speed 400 kent zijn weerga niet en heeft het Modern Classic-roadsterontwerp van Triumph in zijn DNA.

Beschikbaar vanaf januari 2024

Triumph Speed 400
Step

SPEED 400

Ontvang als één van de eersten de laatste informatie.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph springt heel zorgvuldig om met de gegevens die wij over je bewaren.