Skip to main content

SPEED 400 ACCESSOIRES

PERSONALISEER

Triumph Speed 400 riding shot

 

 

Er is een selectie van meer dan 20 originele Triumph-accessoires beschikbaar die de Speed 400 nog veelzijdiger en stijlvoller maken. Je kunt ervoor kiezen om je accessoires in de fabriek op je motor te laten monteren. Ze zijn ontworpen door dezelfde technici die de Speed 400 hebben ontwikkeld en komen met dezelfde garantie van twee jaar, ongeacht het aantal gereden kilometers. Je kunt er dus zeker van zijn dat elk onderdeel perfect op je nieuwe Speed 400 past.

 

 

 

 

Triumph Speed 400

 

 

Stijl en comfort

Kies uit een assortiment onderdelen om je Speed 400 aan jouw wensen aan te passen. Vervangende 'bullet'-richtingaanwijzers geven een subtiele nieuwe look en een vleugje klasse met hun Satin Black behuizing en machinaal bewerkte aluminium sierringen. Of misschien wil je de tank een nieuwe look geven met andere tankrubbers? Een comfortabel zadel met een gestikte en doorgestikte afwerking valt op en biedt samen met de verwarmde plug-en-play-handgrepen wat luxe voor langere ritten.

 • ‘Bullet’-ledrichtingaanwijzers
 • Tankrubbers
 • Comfortzadel
 

 

Triumph Speed 400 accessoried bike
Triumph Speed 400 accessory knee pad

 

 

BAGAGE

Er is een volledig assortiment aan bagage speciaal voor de Speed 400 gecreëerd om plezier met functionaliteit te combineren. De Speed 400 is de perfecte motorfiets voor woon-werkverkeer én voor toertochten en je kunt er moeiteloos al je spullen op meenemen. Kies uit rigide of semi-rigde topkoffers, elk met hun eigen bevestigingssysteem op maat. Voor degenen die liever licht reizen, kan een eenvoudig bagagerek, een nylon tanktas of roltas de ideale optie zijn. 

 • Rigide en semi-rigide topkoffers
 • Bagagerek
 • Nylon tanktas
 • Nylon roltas
 

 

Triumph Speed 400 riding shot

 

 

BESCHERMING

Jij en en je Speed 400 genieten van uitstekende bescherming tegen de elementen. Een scherm met een speciale bevestigingsset is beschikbaar om de wind af te leiden en vermoeidheid van de rijder tijdens langere ritten tegen te gaan. Eenvoudig te bevestigen en vormgegeven op maat. Dit is een onmisbare aanvulling voor iedereen die lange afstanden rijdt.

Om de Speed 400 gaaf te houden op ruwer terrein, bieden een aluminium carterbeschermplaat, een radiateurbescherming en een koplampbescherming, die makkelijk te bevestigen is met een eigen sierring, uitstekende bescherming tegen steentjes en vuil.

Ook bovenste en onderste valbeugels zijn beschikbaar. Deze bieden uitstekende bescherming tegen vallen en uitglijden en zijn een essentiële toevoeging voor in de stad. 

 • Windscherm
 • Radiatorbescherming
 • Koplampbescherming en sierring
 • Aluminium carterbeschermplaat
 • Bovenste en onderste valbeugels
 

 

Triumph Speed 400 accessory flyscreen
Triumph Speed 400 accessory radiator guard

SPEED 400

De Speed 400 kent zijn weerga niet en heeft het Modern Classic-roadsterontwerp van Triumph in zijn DNA.

Prijzen Vanaf 6.095,00 €

Triumph Speed 400
Step

SPEED 400

Ontvang als één van de eersten de laatste informatie.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph springt heel zorgvuldig om met de gegevens die wij over je bewaren.