Skip to main content
Triumph Scrambler 400 X rear LED light)

REDENEN OM TE RIJDEN

TECHNOLOGIE

 

MODERNE RIJTECHNOLOGIE

 

De Scrambler 400 X is rijk uitgerust met technologie die is ontworpen om elke rit te verbeteren. Een voorbeeld hiervan is een bekrachtigde koppeling, een ingenieus systeem dat de benodigde kracht voor het bedienen van de koppelingshendel vermindert om het gebruiksgemak en rijcomfort tijdens frequent stoppen en starten te vergroten, en tegelijkertijd fantastische controle en gevoel voor de rijder biedt. De koppeling is ook ontworpen om het opkomen en blokkeren van het achterwiel tijdens terugschakelen te voorkomen en een combinatie van veiligheid en prestaties te combineren.

 

 

Triumph Scrambler 400 X

 

 

De verlichting bestaat uitsluitend uit led-lampen voor minimaal onderhoud, maximale functionaliteit en extra veiligheid. De krachtige koplamp beschikt over een beschermende grille en een kenmerkend dagrijlicht (DRL). Het achterlicht is ook modern met voorgevormde lichtgeleiders en een Triumph-logo. De slanke, eigentijdse richtingaanwijzers maken een stijlvol verlichtingspakket compleet. De verlichting biedt uitstekende zichtbaarheid zodat de rijder alles goed kan zien en de motor opvalt bij andere weggebruikers.

De strakke, eigentijdse instrumenten in twee formaten, bediend door een op de stuurstang gemonteerde intuïtieve scrolknop, geeft onder elke lichtinval alle informatie duidelijk weer, van de versnellingsselectie tot het brandstofniveau en het resterende bereik.

Via een handige USB-C-laadaansluiting is het mogelijk om onderweg apparaten op te laden, zoals smartphones en navigatiesystemen. Het systeem is zelfs gepreconfigureerd voor de installatie van verwarmde handgrepen als accessoire om van elke rit op je Scrambler 400 X in elk klimaat een avontuur te maken.

 

 

SCRAMBLER 400 X

De Scrambler 400 X is klaar voor elk wegdek.

Prijzen Vanaf 6.595,00 €

Triumph Scrambler 400 X
Step

SCRAMBLER 400 X

Ontvang als één van de eersten de laatste informatie.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph springt zorgvuldig om met de gegevens die we van je bewaren.