Skip to main content
Triumph 400cc TR Series engine badge)

REDENEN OM TE RIJDEN

MOTOR

 

 

VOLLEDIG NIEUWE MOTOR

 

De 398 cc ééncilinder met brandstofinjectie combineert de kenmerkende moderne klassieke stijl van Triumph met ultramoderne techniek. Hij levert een vermogen van 40 PS en een maximumkoppel van 37,5 Nm met een kenmerkend rijk en opvallend uitlaatgeluid uit de dubbele uitlaatdemper.

 

 

Triumph Scrambler 400 X engine close up

 

 

Technische blikvangers zijn onder andere een DOHC-cilinderkop met vier kleppen en een perfect gewogen en uitgebalanceerde krukas om de massatraagheid te optimaliseren voor rijden bij lage toerentallen. Een finger follower klepaandrijving met een lage massa en DLC-coatings die de wrijving verminderen, dragen ook bij aan de ongelofelijke prestaties van deze toerengretige maar handelbare motor. 

De zesversnellingsbak biedt een lichte, nauwkeurige versnellingskeuze met overbrengingsverhoudingen die perfect zijn gespreid om het beste uit deze opwindende, karaktervolle en koppelrijke motor te halen.

 

 

SCRAMBLER 400 X

De Scrambler 400 X is klaar voor elk wegdek.

Prijzen Vanaf 6.595,00 €

Triumph Scrambler 400 X
Step

SCRAMBLER 400 X

Ontvang als één van de eersten de laatste informatie.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph springt zorgvuldig om met de gegevens die we van je bewaren.