Skip to main content
Triumph Scrambler 400 X capability)

REDENEN OM TE RIJDEN

Functionaliteit

 

 

WIELEN EN BANDEN KLAAR VOOR AVONTUREN

 

De Scrambler 400 X is uitgerust met lichtgewicht aluminium velgen met een achterwiel van 17 inch en een groter voorwiel van 19 inch. De wielen met 'V'-spaakontwerp zijn uitgerust met premium banden om vertrouwen op elk terrein in natte en droge omstandigheden te geven. 

 

 

Triumph Scrambler 400 X

 

ALLROAD KARAKTER

 

Brede stuurstang en een superieure aanpasbare rechte houding voor de perfecte rijpositie, zowel zittend als staand. Vlakke Scrambler-voetsteunen met verwijderbare rubberen inzetstukken bieden extra grip om ervoor te zorgen dat de rijder stabiel op lastig terrein blijft.

 

 

Triumph Scrambler 400 X

 

 

De vering van hoge kwaliteit met een veerweg van 150 mm maakt de weg minder ruw en absorbeert schokken op off-road terrein. De goudgeanodiseerdegeanodiseerde USD-vork van 43 mm is gecombineerd met een monoshock achtervering met instelbare voorspanning en een extern reservoir. De radiale tweezuigerremklauw met gevlochten leidingen en zwevende remschijf van grote diameter biedt een geruststellende remkracht met een uitstekend remgevoel voor vertrouwen op de weg en op off-road terrein.

De Scrambler 400 X is comfortabel op de weg en capabel off-road dankzij uitschakelbare tractiecontrole en ABS. Een langer Scrambler-spatbord, handkappen en bescherming voor het carter, de koplamp en de radiator dragen allemaal bij aan het allroad karakter van de Scrambler 400 X.

 

 

SCRAMBLER 400 X

De Scrambler 400 X is klaar voor elk wegdek.

Prijzen Vanaf 6.595,00 €

Triumph Scrambler 400 X
Step

SCRAMBLER 400 X

Ontvang als één van de eersten de laatste informatie.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph springt zorgvuldig om met de gegevens die we van je bewaren.