Skip to main content

SCRAMBLER 400 X ACCESSOIRES

PERSONALISEER

Triumph Scrambler 400 X riding off road

 

 

De geweldig uitgeruste Scrambler 400 X heeft een uitgebreide lijst aan specificaties en opties. Om hem helemaal van jou te maken, zijn er meer dan 25 originele accessoires die bij aankoop kunnen worden geconfigureerd en gemonteerd. Ze zijn ontworpen door dezelfde techneuten die de Scrambler 400 X hebben ontwikkeld en komen met dezelfde twee jaar garantie ongeacht het aantal gereden kilometers, dus je kunt er zeker van zijn dat elk onderdeel perfect past.

 

 

Triumph Scrambler 400 X with accessories

 

 

STIJL EN COMFORT

 

Verbeter je Scrambler 400 X met stijlvolle vervangende richtingaanwijzers. De satin black behuizingen en machinaal bewerkte aluminium sierringen voegen een vleugje klasse toe voor een subtiele nieuwe look. 
Een tankbeschermer biedt stijl en bescherming voor de uniek vormgegeven tank. De rijder en bijrijder genieten van extra comfort tijdens lange ritten over zwaar terrein dankzij originele comfortzadels die de motorfiets een frisse look geven en de vormgeving van de Scrambler 400 X meer eersteklas maken.

Verwarmde plug-en-play-handgrepen zijn gemakkelijk op de bestaande bedrading aan te sluiten, zodat je handen het hele jaar warm blijven. 

 • Led-type ‘bullet’-richtingaanwijzers
 • Tankbeschermer
 • Comfortzadel
 • Verwarmde handgreep
 

 

Scrambler 400 X accessory quilted Comfort Seat
Triumph led bullet indicators

 

BAGAGE

 

Er is een volledig assortiment bagage speciaal voor de Scrambler 400 X ontworpen om elke denkbare reis te overleven, van dagelijks woon-werkverkeer tot de meest ambitieuze avonturen.

Dankzij een assortiment aan stevige fietstassen en rigide en semirigide topkoffers die perfect bij de stoere stijl van de Scrambler 400 X passen en elk hun eigen bevestigingssysteem op maat hebben, is het inpakken van al je benodigdheden een fluitje van een cent. Je reist liever licht? Dan is een eenvoudig bagagerek, een nylon tanktas of een roltas misschien de perfecte optie voor jou.

 • Stevige koffers
 • Rigide en semirigide topkoffers
 • Bagagerek
 • Nylon tanktas
 • Nylon roltas
 

 

Scrambler 400 X accessory mounted rugged pannier

 

BESCHERMING

 

De Scrambler 400 X, die al royaal is beschermd is tegen de gevaren van off-road rijden, is dankzij een reeks originele accessoires in staat om de zwaarste avonturen aan te kunnen.

Een sterke, zwaardere aluminium carterbeschermplaat beschermt de motorfiets tegen stenen en geeft hem een look die bij elk terrein past. In combinatie met een opvallend hoog achterspatbord krijgt de Scrambler 400 X een klassieke rallylook die perfect bij zijn off-roadfunctionaliteit past.

Een spatbordset met voor- en achterspatbordverlengers en een hugger achter is de perfecte keuze voor iedereen die regelmatig off-road rijdt. Ze vormen een prachtige combinatie die tegen opspattend water beschermt om de levensduur van de achterschokdemper in extreme omstandigheden te verlengen.

Ook de bovenste en onderste valbeugels zijn beschikbaar. Deze bieden uitstekende bescherming tegen druppels en morsen, een essentiële toevoeging voor in de stad en op het platteland.

Er is ook een scherm met een speciale bevestigingskit beschikbaar om de wind weg te leiden en vermoeidheid van de rijder tijdens langere ritten tegen te gaan. Eenvoudig te bevestigen en vormgegeven op maat. Dit is een onmisbare aanvulling voor iedereen die lange afstanden rijdt.

 • Aluminium carterbeschermplaat
 • Modderkit
 • Bovenste en onderste valbeugels
 • Windscherm
 

 

Scrambler 400 X accessory front mud guard
Scrambler 400 X accessory fly screen

 

ALLE ACCESSOIRES

 

SEMIRIGIDE TOPKOFFER: De waterdichte semirigide topkoffer van Triumph met een inhoud van 30-35 liter heeft een laadvermogen van 5 kg en genoeg ruimte voor een integraalhelm. Dankzij een stevige basis met dubbele ritssluiting (uitbreidbaar tot de volledige inhoud van 35 liter) en een bevestigingssysteem met snelle ontgrendeling is de semirigide topkoffer van Triumph perfect voor woon-werkverkeer en toeren.  Opmerking: voor bevestiging van de topkoffer is een bagagerek nodig.

ROLTAS: De roltas met logo van Triumph is volledig waterdicht en heeft een stevige basis, rolsluiting en gelaste naden, waardoor je spullen droog blijven.  De roltas beschikt over een dual purpose compressieriem, handgrepen, een indrukwekkende inhoud van 30 liter en een laadvermogen van 3 kg.

STEVIGE KOFFERBEVESTIGING: De stevige, links gemonteerde enkele koffer met een inhoud van 20 liter van Triumph is gemaakt van moderne materialen en heeft een eigentijdse, stoere vormgeving. Bevat een bevestigingssysteem met sleutel voor extra beveiliging. Zwarte stalen montagerail inbegrepen. 5kg lading.

NYLON TANKTAS: Moderne, met riem bevestigde tanktas met Triumph-logo. Met een inhoud van 8,5 liter en ruimte voor een mobiele telefoon van 153 x 82 mm met touchscreen. 3 kg laadvermogen.

GELUIDDEMPER:  Een roestvrijstalen dubbele geluiddemper geïnspireerd door de Scrambler-stijl met Triumph-logo en een vervangend hitteschild.

QUILTED RIDER AND PILLION SEAT - 36TA0054: The matching rider and pillion quilted seats give extra elegance thanks to bespoke stitching and pattern detail.  A Triumph embroidered logo on the rear of the pillion seat, and contrasting vinyl all adds to the striking design allowing owners to further customise their ride.

SPATBORDVERLENGING: De spatbordverlenging biedt 80 mm extra bescherming tegen water en wegvuil.  Het spuitgegoten spatbord heeft een strak ontwerp en bevat een onopvallende logo met een Triumph-woordmerk en een zwarte geruwde afwerking.

WINDSCHERMBEVESTIGINGSSET: Fitting kit required to install flyscreen.

SCHERM MET COATING: Het injectiegegoten polycarbonaten flyscreen heeft een harde coating voor duurzaamheid en goede zichtbaarheid en biedt extra bescherming tegen de wind.  Het scherm vereist de speciale bevestigingsset (afhankelijk van model)

KENTEKENPLAATBEVESTIGINGSSET VOOR: Bevestigingsset vereist voor installatie van de voorste kentekenplaat als het accessoirescherm is aangebracht. (Alleen IN-markt)

HOOG SPATBORD: Het door Scrambler geïnspireerde hoge achterspatbord is injectiegegoten en heeft een afwerking met kleuren die perfect bij je motor passen. Bevat het zwarte, geruwde, korte lage achterspatbord. Geschikt voor installatie in combinatie met de spatbordverlenging.

BAGAGEREK: Dankzij het modern vormgegeven aluminium bagagerek met handgrepen kunt je al je essentiële spullen meenemen en geniet je bijrijder van extra comfort. Maximaal laadvermogen van 5 kg.

BOVENSTE VALBEUGELS: De bovenste valbeugels van Triumph zijn vervaardigd van buizen van zacht staal en hebben een stijlvolle zwarte geruwde afwerking.  Ze bieden extra bescherming bij vallen en complimenteren de vormgeving van de motorfiets.  Ze kunnen individueel of samen met de onderste beugels worden gemonteerd.

ONDERSTE VALBEUGELS: De onderste valbeugels van Triumph zijn vervaardigd van buizen van zacht staal en hebben een stijlvolle zwarte geruwde afwerking.  Ze bieden extra bescherming bij vallen en complimenteren de algehele vormgeving.  Ze kunnen afzonderlijk of samen met de bovenste beugels worden gemonteerd.

CARTERBESCHERMPLAAT: De aluminium carterbeschermplaat biedt extra bescherming voor de motorcarter. Hij heeft een geborstelde zilveren afwerking en het lagere gedeelte is geperst met lasergesneden zijden. Geleverd met alle bevestigingen en hardware.

TANKBESCHERMER: Een zelfklevende, duurzame rubberen tankbeschermer ter bescherming van de brandstoftank tegen ritsen en slijtage. Bevat een Triumph-logo en complimenteert de leidingen van de brandstoftank.

TRACKERBEVESTIGINGSSET: Een door Thatcham goedgekeurd 24/7 trackingapparaat dat bij activatie door ongeautoriseerde verplaatsing of manipulatie een waarschuwingssignaal stuurt via een externe GPS-zender, zodat je op elk moment de locatie van je motorfiets kent. Jaarabonnement vereist voor volledige functionaliteit.

MINI-LED-RICHTINGAANWIJZERS, VOOR: De pianozwarte gegoten behuizing met gedraaide aluminium sierring bevat 6 krachtige ledlichten die signalen zeer goed zichtbaar maken in een compacte behuizing met een diameter van 40 mm.  Verkocht als paar.

MINI-LED-RICHTINGAANWIJZERS, ACHTER: De pianozwarte gegoten behuizing met gedraaide aluminium sierring bevat 6 krachtige ledlichten die signalen zeer goed zichtbaar maken in een compacte behuizing met een diameter van 40 mm.  Verkocht als paar.

SCRAMBLER 400 X

De Scrambler 400 X is klaar voor elk wegdek.

Beschikbaar vanaf januari 2024

Triumph Scrambler 400 X
Step

SCRAMBLER 400 X

Ontvang als één van de eersten de laatste informatie.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph springt zorgvuldig om met de gegevens die we van je bewaren.