Skip to main content


Met een prachtige iconische stijl, een gemakkelijk ontspannen rijkarakter en een ongelooflijke geschiedenis, is het gemakkelijk te begrijpen waarom de Triumph Bonneville zo'n unieke positie inneemt in het hart van de motorfietscultuur en waarom het bezitten van een Triumph Bonneville voor velen een levenshouding vertegenwoordigt die plezier, passie, kameraadschap en stijl omarmt.Van de tijdloze Bonneville T100 en T120 tot de moderne Street Twin en Street Scrambler, de baanbrekende Scrambler 1200, de spannende Bobber en Bobber Black, Custom Classics Speedmaster, de legendarische Thruxton R en de Speed Twin, het nieuwe prestatie-icoon; elke Modern Classics heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid en het kenmerkende geluid van een Britse Twin die hem onderscheidt van de massa. 


 

Geheel in lijn met het actuele verlangen naar authenticiteit, stijl, karakter en modern rijvermogen, is elk van deze iconische modellen er om uw passie te voeden en de perfecte rit te leveren - welk model past bij jouw stijl?

 

Ontdek uw stijl en ervaar het Triumph-leven door nu een proefrit te boeken bij uw plaatselijke dealer.

 
Triumph classics bikes riding shot
Triumph Speed Twin

STIJLICONEN

Met een iconisch silhouet en authentiek design-DNA, gevormde vloeiende lijnen en ongelooflijke details, biedt elke Triumph Modern Classic de perfecte balans tussen stijl, evenwicht en uitstraling.

Van de minimale gestripte modern custom-stijl van de prachtige Bonneville Bobber, Speedmaster en Speed Twin tot een echt designicoon zoals de Bonneville T100 en T120, die voor velen de absolute essentie vertegenwoordigt van hoe een motorfiets eruit zou moeten zien, tot de legendarische Thruxton R café racer en de originele Scrambler, elk met een passie voor authenticiteit, individualiteit en stijl.

Two Triumph Thruxtons back shot with stationary riders.

MAXIMAAL PLEZIER

Met toegankelijke, eenvoudige handling, een ongelooflijk Brits twin-geluid en een geweldig, responsief gevoel, is elke moderne klassieker gebouwd voor maximaal rijplezier. Elke motorfiets heeft zijn eigen speciale chassis en ophanging die de perfecte balans levert tussen wendbaarheid en stabiliteit en waarin ABS, elektronische gasklepregeling en tractiecontrole worden gecombineerd met behoud van een eigentijdse klassieke stijl. Deze prachtige klassiekers zijn niet alleen mooi om te zien, maar leveren ook echt een boeiende en spannende rit.

Scrambler 1200 with riding wearing go-pro showing intuitive technology.

INTUÏTIEVE TECHNOLOGIE

De intuïtieve, op de rijder gerichte technologie is naadloos geïntegreerd in onze Modern Classic-familie, waaronder tractiecontrole, koppelingsbekrachtiging, ABS en startonderbreker, met geselecteerde modellen met rijmodi, full-LED-verlichting, intuïtieve cruise control met één knop en op onze gloednieuwe, toonaangevende Scrambler 1200 geavanceerde geoptimaliseerde bochten ABS- en tractiecontrole en 's werelds eerste geïntegreerde GoPro-bedieningsysteem voor motoren, turn-by-turn-navigatie plus muziek- en telefoonbediening.

Triumph Street Twin and Street Scrambler in urban setting.

PERSONALISEER

Voor rijders die een persoonlijk tintje willen toevoegen, wacht er een wereld van maatwerk met meer dan 400 accessoires beschikbaar.  

Ontworpen om nog meer stijl, details, prestaties en mogelijkheden te leveren, is elke accessoire ontwikkeld om rijders te helpen hun rit aan te passen aan hun stijl, passie en individualiteit.

 

ONTDEK DE SERIE

Vraag een proefrit aan

Ontdek uw stijl en ervaar het Triumph-leven door nu een proefrit te boeken bij uw plaatselijke dealer.

Vraag een proefrit aan