Skip to main content

STREET SCRAMBLER

Fusion White
Prijzen Vanaf 11.080,00 €
Stel Uw Motorfiets Samen
Triumph Street Scrambler fusion white
Tap and drag Click and drag
Loading your ride Loading your ride

De nieuwe 2019 Street Scrambler is gebouwd voor een soepele wegligging met een iconische stijl en een stoere offroad-instelling voor rijders die het beste willen op het gebied van all-round prestaties en een hoog koppel en technologie.
Dit is een prachtige motorfiets met hogere specificaties dan ooit tevoren; het meest bijzonder is de vernieuwde 900cc Bonneville motor met hoge koppelafgifte en een dubbel hoog geplaatst uitlaatsysteem dat nu 18% meer piekvermogen en een nog rijker Britse twin Scrambler-geluid produceert.  Andere verbeteringen aan de hoge specificaties zijn nieuwe Brembo-voorremmen, nieuwe bredere cartridgevoorvorken, veelzijdige Metzeler Tourance-banden en een nieuwe, ergonomisch ontworpen, avontuurlijke stoelafwerking wat allemaal bijdraagt aan een substantiële verbetering van de controle en het comfort van dit toch al legendarische model.
Deze nieuwe generatie heeft ook een nog mooiere scrambler-focus, met toonaangevende technologie (inclusief de rijmodi Road, Rain en Off-Road) samen met gloednieuwe moderne scrambler-styling en een hoger niveau van afwerking en details op de hele motorfiets.
Als u op zoek bent naar een authentieke, moderne klassieke scrambler-uitstraling, dan is dit de perfecte motorfiets voor u.

 

 

DE STREET SCRAMBLER IN CIJFERS

900 cc MOTOR

Uniek responsief karakter en fraai geluid voor maximaal plezier.

80 Nm MAXIMUMKOPPEL

De nieuwe motor is ontworpen en afgesteld om een hoog koppel te leveren bij lage toeren en over het hele toerenbereik.

65 pk PIEKVERMOGEN

Een belangrijke upgrade van de motor levert nu 65 pk op; een enorme stijging van het piekvermogen van 18%.

120 MEER DAN ACCESSOIRES

Als inspiratie voor talloze aanpassingen wordt de Street Scrambler geleverd met meer dan 120 accessoires die speciaal voor u zijn gemaakt om uw eigen Street Scrambler samen te stellen.

Bekijk de specificaties

TOEGANKELIJK RIJPLEZIER

Triumph Street Scrambler Riding in urban environment

VERBETERDE FUNCTIONALITEIT

De kracht en prestaties van de Street Scrambler zijn nu nog beter dankzij updates van de nieuwe generatie die een 18% hoger piekvermogen leveren (tot 65 pk) en nog hogere specificaties bieden, waaronder Brembo-remmen en cartridgevoorvorken, evenals belangrijke functies zoals inschakelbare ABS en tractiecontrole en een bekrachtigde koppeling. Klassieke draadspaakwielen, een scrambler-chassisopstelling en het kenmerkende twin-uitlaatsysteem vervolledigen het prachtige scrambler-silhouet.

Illusive Triumph Street Scrambler prowling through the undergrowth, only recognised due to it's distinguished DRL headlight.

VERBETERDE TECHNOLOGIE

De aanzienlijk bijgewerkte technologie is smaakvol geïntegreerd om de visuele impact op de nieuwe Street Scrambler te minimaliseren. Naast nieuwe eersteklas rijmodi, omdat de andere op de rijder gerichte technologie nu ook elektronische gasklepregeling, strakke pijpverloop met verborgen katalysatorhuis, startonderbreker en USB-laadpunt.

Triumph Classics Motorcycles

Classics Promoties

Voordat je een nieuwe Triumph Modern Classic koopt, check eerst even onze aanbiedingen & promoties.