Skip to main content

SPEED TWIN 900

ACCESSOIRES

 

Met meer dan 120 originele Triumph-accessoires voor de Speed Twin 900 is er volop ruimte voor een persoonlijk tintje. Elke accessoire is ontworpen en ontwikkeld naast de motorfiets zelf en getest volgens dezelfde kwaliteitsnormen, om een perfecte aansluiting en integratie te garanderen. De uitgebreide collectie originele Triumph-accessoires kan door uw Triumph-dealer worden besteld en gemonteerd, dus of het nu gaat om bescherming, comfort, styling of bagage, wij zijn ervan overtuigd dat u het persoonlijke tintje zult vinden dat u zoekt.

 

 

Triumph 2021 Street Twin

 

 

Gepersonaliseerde rit

Personaliseer uw rijeigenschappen met instelbare FOX-piggy-backvering. Met stelschroeven voor de veervoorspanning en 20 standen voor de compressiedemping kunt u uw rijgedrag perfect afstemmen op uw gewicht en het gewenste gevoel. De FOX-set, geproduceerd door de belangrijkste motorfietsleverancier, omvat een RSU-reservoir, machinaal geanodiseerde stelschroeven en is gebouwd volgens dezelfde afmetingen als de originele uitrusting.

 

Verhoogde windbescherming

Vermindering van vermoeidheid veroorzaakt door de rijwind hoeft niet ten koste van stijl te gaan. Voeg de korte, lange of volledige touringschermen toe met hun discrete en minimalistische montagesets. De vliegenschermen zijn gericht op comfort en stijl. Ze verhogen de windbescherming en verminderen vermoeidheid, terwijl de krasbestendige, donkere afwerking een aanvulling is op de looks van de Speed Twin 900.

 

 

Triumph 2021 Street Twin

Aandacht voor detail

Customizen draait niet altijd om grote veranderingen, het zijn de kleine details die de ultieme look samenstellen. Voeg de CNC-bewerkte aluminium olievuldop toe met lasergeëtst Triumph-logo. De geanodiseerde zwarte afwerking ziet er geweldig uit, terwijl de gekartelde textuur superieure grip biedt om het verwijderen te vergemakkelijken.

Verbeter de motordetails met nokkenas, kettingwiel en inlaatdeksels ontworpen om uw styling naar een hoger niveau te tillen. Verkrijgbaar in verschillende opties, waaronder een glanzende afwerking met poedercoating voor een donkere look.

 
Triumph 2021 Street Twin

No-nonsense vormgeving

Verander de achterkant drastisch met de spatbordverwijderingsset. Als aanvulling op het moderne zadel en stroomlijning van de achterkant bevat de kit een complete compacte LED-achterkant en nummerplaatbevestiging.

Voeg kogelvormige LED-richtingaanwijzers voor en achter toe voor een verbeterde custom styling en een duidelijkere aanwezigheid op de weg. Met een gedraaide aluminium rand, glanzend zwarte behuizing en heldere LED-lens zijn ze er in verschillende lengtes, passend bij uw stijl en uw rijstijl.

 

 

Het ultieme maatwerk zit 'm in de details. Voeg nog meer stijl, bescherming, comfort en veiligheid toe voor uw eigen stijl en uw wensen. Alle accessoires kunnen worden besteld en geplaatst door uw lokale Triumph-dealer.

 

Mooi geëvolueerd met de accessoires om het eigen te maken.

SPEED TWIN 900

De stijlvolle en toegankelijke Speed Twin 900 is Triumph's bestverkopende modern classicmotorfiets en deze nieuwe generatie zet de standaard op een nog hoger niveau.  Ervaar zelf de mogelijkheden, prestaties en eenvoudige bediening die deze uitzonderlijke motorfiets kan bieden.

Prijzen Vanaf 9.995,00 €

Triumph Speed twin 900 in matt siilver ice
Step

VOOR DE HEDENDAAGSE ORIGINELEN

Registreer je e-mailadres hieronder en wij sturen je het laatste en relevantste Triumph-nieuws rechtstreeks in je mailbox

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.