Skip to main content

SCRAMBLER 1200-ACCESSOIRES

PERSONALISEER

Triumph Scrambler 1200 XE Accessorised bike

 

 

Ontworpen en gemaakt volgens dezelfde strenge normen als onze motorfietsen, zijn er meer dan 60 originele Triumph-accessoires waarmee je alles uit jouw Scrambler kunt halen.

Van essentiële accessoires voor adventure tot de nieuwste communicatietechnologie voor de motorfiets, er is iets naar wens voor elke motorrijder.

 

LAAG ZADEL (ACCESSOIRE)

Het optionele lage zadel verlaagt de zadelhoogte met 25 mm, zodat rijders makkelijker de grond bereiken voor meer controle bij het op- en afstappen en tijdens manoeuvres bij lage snelheden of stoppen en wegrijden. Dit zadel heeft dezelfde stijlvolle ribbels als het standaardzadel en is verkrijgbaar in zwarte of bruine afwerkingen.

 

 

Triumph Scrambler 1200 Low seat
Triumph Scrambler 1200 Semi Rigid Tail Bag
Scrambler 1200 X with high screen

 

 

VERBETERDE MOGELIJKHEDEN OM TE TOEREN

De perfecte keus voor avontuur: de toerfunctionaliteit van de Scrambler kan worden uitgebreid met een keuze aan robuuste bagage-opties. Dit assortiment is ontwikkeld in partnerschap met het Italiaanse merk Givi voor motorfietsbagage en bevat een linker koffer, een tanktas en een zadeltas die allemaal speciaal zijn gemaakt voor de Scrambler 1200 en in totaal 72 liter bergruimte bieden. Er is ook een achterrek met handgreep verkrijgbaar, dat een stevig en veilig bevestigingspunt vormt voor extra bagage, zoals de volledig waterdichte roltas in Khaki Green die 30 liter extra opbergcapaciteit biedt.

Voor een verdere versterking van het comfort en de functionaliteit van de Scrambler 1200 op lange ritten is ook een hoog scherm verkrijgbaar waarmee rijders van iedere lengte profiteren van meer windbescherming om lange ritten minder vermoeiend te maken.

 • Robuust Givi-bagagesysteem: 
  - 25L-koffer 
  - 12L-tanktas 
  - 35L-zadeltas 
  - 30L-roltas 
 • Hoog scherm als accessoire

 

OFFROAD KARAKTER

De Scrambler 1200 is robuust genoeg voor de meest uitdagende offroad avonturen en is aan te passen met stijl- en beschermingsaccessoires naar keuze. Deze onderdelen zijn intern ontworpen en voorzien van Triumph's garantie van twee jaar zonder beperking aan het aantal kilometers, zodat ze de ongelooflijke functionaliteit van de Scrambler 1200 naar een nog hoger niveau tillen. 
Een hoog gemonteerd voorspatbord draagt bij aan de echte offroad uitstraling, biedt extra bescherming tegen modder en is verkrijgbaar in een geborstelde aluminium afwerking of bijpassende kleur van jouw motorfiets. Een aluminium radiateurbescherming vormt een perfecte aanvulling op het spatbord, terwijl een fraaie koplampgrille vergelijkbare bescherming biedt tegen opspattende stenen.

Een gepolsterde stuurtussenstang is een fraaie verwijzing naar het verleden en voor extra grip bij het offroad rijden in staande positie biedt een voetsteunset met veel grip van gesmeed en CNC-gefabriceerd aluminium extra stijl, controle en vertrouwen.

Roestvrijstalen valbeugels verhogen het krachtige offroad uiterlijk terwijl ze de motor beschermen bij een eventuele val. Een fraaie verplaatsingsset helpt voorkomen dat de richtingaanwijzers achter beschadigd raken.

En als het rijden wat makkelijker gaat, biedt een extra brede voet voor de jiffy een groter oppervlak voor betere ondersteuning.  

De Michelin Anakee Wild®-banden zijn volgens de handleiding goedgekeurd en ook verkrijgbaar bij erkende Michelin™-dealers — deze premium dual-purpose banden hebben een innovatief blokprofiel dat is geïnspireerd op Michelin™-banden die meerdere Dakar-races hebben gewonnen, voor een uitstekende grip en controle in de moeilijkste omstandigheden.

 • Hoog gemonteerd voorspatbord 
 • Aluminium radiateurbescherming 
 • Koplampbescherming 
 • Stuurtussenstang 
 • Handkappen met aluminium beugels (standaard op XE) 
 • Voetsteunset met extra grip 
 • Roestvrijstalen valbeugels 
 • Verplaatsingsset voor richtingaanwijzers achter 
 • Extra brede voet voor jiffy

 

 

Triumph Scrambler 1200 XE High mudguard
Triumph Scrambler 1200 Radiator guard

 

GEAVANCEERDE CONNECTIVITEIT

Net als iedere Modern Classic van Triumph is de Scrambler 1200 voorzien van de allernieuwste technologie die subtiel is geïntegreerd. De lange lijst standaard rijhulptechnologie is verder uitgebreid met TFT-instrumenten die compatibel zijn met een nieuwe generatie Bluetooth-connectiviteit voor de motorfiets. Turn-by-turn navigatie aangedreven door Google, muziek en telefoonbediening zijn allemaal mogelijk via de als accessoire geïnstalleerde Triumph-connectiviteitsmodule voor Bluetooth.

Met een Sena 50S Bluetooth-headset is communicatie tussen rijders, tussen rijder en duopassagier en via de telefoon ook mogelijk.  Met een headsettaal naar keuze, spraakopdrachten, multikanaals open mesh-, groepsmesh- en Bluetooth-intercom is contact houden met de groep rijders of het afhandelen van essentiële telefoontjes nog nooit zo eenvoudig geweest. En het systeem is geoptimaliseerd voor naadloze integratie in jouw Triumph-motorfiets, voor veilige en gemakkelijke controle met aanpassing van het volume, overslaan van audiotracks en beantwoording van oproepen via de schakelaars van de Scrambler 1200. Het geluid is kristalhelder dankzij de audio-experts van Harman Kardon.

 • Bluetooth-connectiviteitsmodule 
 • Triumph Sena 50s Bluetooth-headset

 

DIEFSTALBEVEILIGING

Er is een uitgebreide reeks beveiligingsaccessoires in het assortiment om jouw Scrambler te vrijwaren van ongewenste aandacht.

Voor een solide beveiliging thuis wordt een grondanker gebruikt in combinatie met een ketting en slot als eerste beveiligingsniveau. Voor wie zijn Scrambler buiten of op reis neerzet, is een aantal duurzame allweathermotorhoezen verkrijgbaar. Remschijfsloten en U-sloten met alarm vormen ook een solide beveiligingsoptie in de vrije ruimte.

Het Triumph-alarm Protect+ heeft een Thatcham Category 2:1-goedkeuring en is voorzien van een slaapmodus en onafhankelijke kantel- en schoksensoren. Dit wordt geleverd met twee Triumph-sleutelschakelaars en is ontworpen voor eenvoudige installatie door een dealer. Het heeft een doordringende sirene en is zonder twijfel de best hoorbare diefstalpreventie voor jouw Scrambler 1200. 

Als toch het ergst denkbare gebeurt, maakt de tracker Track+ gebruik van GPS om de locatie van jouw Scrambler te bepalen zodat je de motorfiets altijd kunt terugvinden. Het systeem stuurt zelfs berichten naar jouw telefoon als iemand jouw trotse bezit verplaatst of eraan knoeit.

 • Grondanker 
 • Set met ketting en slot 
 • Allweathermotorhoes 
 • Remschijfslot/U-slot met alarm 
 • Triumph Protect+ alarm  
 • Triumph Track+ tracker

 

 

SCRAMBLER 1200

Twee geweldige, bijzonder functionele modellen en een zeer lastige keuze. Welke Scrambler 1200 kies jij?

Triumph Scrambler 1200 X in Carnival Red RHS
Step

NIEUWE SCRAMBLER 1200

Ontvang als één van de eersten de laatste informatie.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over je bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.