Skip to main content
Triumph 2021 Bonneville Bobber)

BONNEVILLE BOBBER

REDENEN OM TE RIJDEN

 

 

Met ongeëvenaarde iconische authenticiteit en moderne mogelijkheden levert de Bonneville Bobber het allerbeste van de vorige generatie Bobber en Bobber Black samen - voor een ongelooflijke rit die alleen wordt overtroffen door zijn verbluffende uiterlijk.

Soepele klassieke lijnen met prachtig geïntegreerde moderne technologie en een opwindend hoog koppel van het Bonneville Twin-blok vormen het hart van een van de meest begeerlijke, opwindende en stijlvolle motorfietsen die Triumph ooit heeft ontwikkeld.   

 

Daarom zal u direct willen wegrijden op deze boeiende Bobber.

 

 

Triumph 2021 Bonneville Bobber

 

 

1. Gemaakt om op te vallen

Als u dichterbij komt, is het onmogelijk om de Bobber niet op te merken en verliefd te worden op zijn karakter en charme. Elke centimeter van de details is verfijnd, doordacht en gemaakt voor een onberispelijke afwerking en een imposante stijl. De Bobber heeft vanzelf een agressieve houding, met meer dan een vleugje elegantie. De oorspronkelijke Bobber is geëvolueerd, met behoud van de klassieke lijnen en het premium gevoel, maar met als extra's een nog ruigere houding, donkerdere styling en krachtige uitstraling. De gespierdere voorkant, grotere voovork en grotere banden passen goed bij de discreet verborgen monoshock-achtervering en het ergonomisch ontworpen, zwevende aluminium zadel om ongeëvenaarde mogelijkheden en comfort te bieden met behoud van het tijdloze Bobber-verleden. De Bobber is evenwichtig en imposant, met een elegantie en schoonheid die deze iconische en klassieke motorfiets vertegenwoordigt en het is gemakkelijk te begrijpen waarom de Bobber de best verkochte motorfiets van Triumph ooit was. 

Een pure, brute schoonheid met een ongeëvenaarde authenticiteit en categoriebepalende rijeigenschappen. Dit is een handgemaakte custom, direct uit de fabriek met een opvallend iconisch silhouet dat direct herkenbaar is op straat. Echte stijl gaat niet alleen over opvallen, maar ook over herinnerd worden. 

 

2. Gebouwd om zo comfortabel te rijden als het eruit ziet

Rijden gaat over de rush van emoties en connecties die het met zich meebrengt, het voelen van de motor onder je, terwijl je geniet van de vrijheid. De Bobber versterkt uw rijplezier in elke dimensie met zijn verbeterde prestaties, gespierde houding en hogere specificaties van de vering, remmen en rijhulptechnologie. Het kloppende hart van de Bobber wordt gevormd door het vernieuwde 1200 cc Bonneville-blok met hoog koppel dat 78 pk piekvermogen levert en een speciaal geluid veroorzaakt dat u tijdens het rijden omringt, dankzij de innovatieve dubbele airbox en schuin afgesneden geluiddempers. De koppelrijke, moeiteloze acceleratie is een kenmerk van deze veelgeprezen Britse parallelle twin motor voor 2021, die nog responsiever is, met een hoog 106 Nm piekkoppel, gebouwd om onderin en in het middenbereik te presteren, precies daar waar u dat het meest nodig hebt. 

 

 

Triumph 2021 Bonneville Bobber

 

 

3. Mooie, geïntegreerde technologie en moderne mogelijkheden

De stijl en het verleden van de Bobber zijn voortreffelijk, en dit wordt geëvenaard door de naadloze manier waarop de echt moderne prestaties, mogelijkheden en rijhulptechnologie in de motor zijn opgenomen, zonder daarbij afbreuk te doen aan de sterke iconische styling en de strakke lijnen. Van de verborgen schokdemper tot de innovatieve swing cage, voor die kenmerkende 'hard tail' look, tot het verstelbare zadel en teller, de rijmodi, de Brembo-voorremmen met hogere specificaties en de Showa-cartridgevoorvork; de Bobber wordt geleverd met alle kwaliteit die de toonaangevende reputatie van de Bobber waarmaakt. 

Of u nu door de stad rijdt, door druk verkeer rijdt, over provinciale wegen rijdt of gewoon van het uitzicht geniet, de op de rijdergerichte technologie van de Bobber is altijd binnen handbereik. Met de rijmodi Road en Rain, de instelbare traction control, de koppelingsbekrachtiging, ABS en een eenvoudige cruise control met één knop zet de Bobber een standaard - alles voor een perfecte rit en naadloos geïntegreerd in de authentieke Bobber-lijnen.

 

4. Geboren voor maatwerk

Ontworpen met een compromisloze aandacht voor detail, is de Bonneville Bobber het perfecte canvas voor uw houding en persoonlijke stijl. Gemaakt met een puur gestripte, agressieve Bobber-houding is dit slechts het begin van uw aangepaste ontwerp. Met een assortiment van 77 beschikbare Bobber-accessoires, uiteenlopend van details en ontwerpkenmerken tot comfort en bagage, kunt u zelf kiezen hoe u uw perfecte Bobber bouwt om uw persoonlijkheid en rijstijl te weerspiegelen.  Selecteer uw eigen accessoires uit onze eenvoudig te gebruiken onlineconfigurator om uw Bobber gemakkelijk af te stemmen op uw eigen stijl.

Voeg uw eigen touch toe, uw persoonlijkheid. Maak het persoonlijk.

 

 

Kies voor een prachtig uiterlijk en de ultieme gestripte rit op maat 
De Bonneville Bobber.

 

Prijzen Vanaf 16.195,00 €

Triumph 2021 Bonneville Bobber
Step

ORIGINEEL CUSTOM ICOON

Registreer je e-mailadres hieronder en wij sturen je het laatste en relevantste Triumph-nieuws rechtstreeks in je mailbox

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.