Skip to main content
)

Tiger SPORT 660

REDENEN OM TE RIJDEN

 


Nieuwe mogelijkheden voor het dagelijks leven

In alles goed zijn is de echte definitie van veelzijdigheid.

  Het is tijd om de saaiheid te doorbreken met de Tiger Sport 660. Dit is de meest toegankelijke motorfiets in Triumphs internationaal vermaarde Tiger-familie, en hij is klaar voor alledaagse avonturen.

De Tiger Sport 660 is ontworpen om uw verwachtingen te overtreffen op elke manier waarop u rijdt, van toertochten tot woon-werkverkeer en weekendtripjes. Bij Triumph draait het allemaal om de rit, en wel hierom:

 

1. BEHEERSBARE EN SOEPELE PRESTATIES VAN DE TIGER SPORT

Uitgerust met de beproefde 660 Triple-motor, is dit de lichtste en meest wendbare Tiger tot nu toe. Ontworpen om het vertrouwen van de rijder te vergroten vanaf het moment dat u opstapt, met een moeiteloos gevoel van de Tiger 660. De soepele 6-versnellingsbak is geoptimaliseerd voor plezier en rijvermogen, terwijl de slipkoppeling licht te bedienen is waardoor vermoeidheid bij de rijder vermindert en je nog langer van deze opmerkelijke motorfiets kunt genieten.

De 660 levert bruikbaar driecilinder vermogen in een handomdraai.  Het hart van de wendbaarheid en de opwindende prestaties worden gevormd door de 660cc-motor; een Triumph-driecilinder die de concurrentie met twee cilinders verslaat en een sterk koppel levert vanaf een laag toerental tot aan het hoogste toerental, met een maximum van 64 Nm bij 6250 t/min. Het vermogen is toonaangevend en opwindend, met een piek van 81 pk bij 10.250 t/min. Hij is soepel en lineair, sportief en leuk, voor woon-werkverkeer of weekendtripjes. 

 

 

Tiger Sport 660

 

 

2. MOTORFIETS EN RIJDER IN PERFECTE HARMONIE

Verbondenheid met het ritme van de Tiger komt vanzelf. Het is de ultieme combinatie van bruikbare prestaties en topsensaties. De Tiger Sport 660 is geschikt voor het A2-rijbewijs en opent deuren voor nieuwe avontuurlijke ervaringen, van toertochten tot allround veelzijdig rijplezier. Ontworpen om te prikkelen, maar getemd voor het vertrouwen dat u nodig hebt. Of het nu gaat om uw eerste motorfiets, eerste adventure-motorfiets of een veelzijdige motor, de Tiger 660 heeft de technologie en de instelling om uw rijervaring op te krikken.

 

3. VERTROUWENWEKKEND

Zelfvertrouwen tijdens het rijden staat voorop in het avontuur, ga op weg in de wetenschap dat de geavanceerde technologie van de Tiger en de hoge specificaties van de remmen en de vering u op elk moment ondersteunen. De rechtopstaande houding met een licht chassis en een responsieve motor voelt wendbaar en flexibel aan maar is nooit intimiderend. Tel daar de slanke oversteekbreedte, 835mm zithoogte en de fijn afgestemde ergonomie bij op en u krijgt een motorfiets met uitzonderlijke wendbaarheid en handling in elk rijscenario.

 

 

Tiger Sport 660

 

 

4. GEMAAKT VOOR U

Geen twee motorrijders zijn hetzelfde, en daarom kunt u uw Tiger Sport 660 personaliseren met een keuze uit drie speciale lak- en grafische ontwerpen en meer dan 40 originele Triumph-accessoires. Van geïntegreerde tassen tot een box voor twee helmen, laat u inspireren door de mogelijkheden om uw eigen motorfiets samen te stellen voor het avontuur.
Wanneer dagelijkse veelzijdigheid het doel is, moet u u niet laten tegenhouden. Hij is ontworpen met de rijder in gedachten - pas hem aan aan jouw wensen.

5. DE HELE DAG, ELKE DAG

Het gaat om de rit, niet de bestemming en de Tiger Sport 660 is zo opgezet dat hij het ultieme comfort biedt op het gebied van avontuur op de weg. Met eersteklas Showa 41mm upside-down vorken met gescheiden functie, Showa monoshock RSU met hydraulisch instelbare voorbelasting, slipkoppeling, Road- en Rain-rijmodi en het nieuwste op het gebied van Triumph ABS en schakelbare tractiecontroletechnologie. De Tiger is van begin tot eind ontworpen om vermoeidheid bij het rijden te verminderen en uw comfort te verbeteren zodat uw avontuur langer kan duren, met of zonder passagier.

6. MAXIMALE VEELZIJDIGHEID

Met zijn 17-liter brandstoftank en toonaangevende specificaties is de Tiger Sport klaar voor elke rit. Of u nu gaat werken en de dagelijkse rit naar het werk leuker wilt maken, fantastische tochten met vrienden maakt of door krappe stadsstraatjes manoeuvreert, de rit is allesbehalve saai. Het lichte chassis van de Tiger Sport, de weggerichte avontuurlijke opzet en het sportieve gevoel maken van de Tiger Sport de ultieme metgezel. Klaar om hard te werken en uw werkweek op te vrolijken, en tegelijkertijd volledig in staat om in het weekend te stralen en te toeren.

 

 

Tiger Sport 660

 


7. ONGELOFELIJKE WAARDE

De toonaangevende standaardtechnologie van de Tiger Sport 660, de vering met hoge specificaties, de remmen en banden, de wendbare, vertrouwenwekkende rit, de opwindende prestaties van de driecilindermotor, de unieke styling en de zeer concurrerende prijs, maken dit de perfecte keuze voor een middelzware sportieve adventure-motorfiets - en het perfecte instapmodel in het Triumph-assortiment.

Een klasse-leidende onderhoudsinterval van 16.000 kilometer (of 12 maanden) en minder werktijd in de werkplaats dragen ook bij aan de lage eigendomskosten.

 

8. ONMISKENBARE STIJL

In alle opzichten Tiger Sport, met alle voordelen van Triumphs toonaangevende 660cc-driecilindermotor. Sterk. Veelzijdig. En met zijn evenwichtig design belichaamt hij de moderne Triumph-stijl en -karakter. De rechte en stoere, avontuurlijke houding, het beschermende scherm en de verfijnde ergonomie beloven comfort en sensatie tijdens al uw ritten. De volledig nieuwe Tiger Sport 660-kleuren, hoogwaardige afwerkingen en meer dan 40 accessoires zorgen voor de ultieme blikvanger. Onmiskenbaar Triumph, en de perfecte allround middelgewicht, sportieve adventure-motorfiets.

 

DE DEFINITIE VAN DRIEVOUDIG AANGEDREVEN VEELZIJDIGHEID.
DE TIGER SPORT 660.

 

 

TIGER SPORT 660

Alle Tiger Sport 660-accessoires zijn samen met de motorfiets zelf ontworpen en worden geleverd met dezelfde twee jaar garantie met een onbeperkt aantal kilometers. Bekijk het volledige assortiment op de configurator, voor installatie bij uw lokale Triumph-dealer. 

Prijzen Vanaf 9.695,00 €

Step

NIEUWE Tiger Sport 660

Ontvang als één van de eersten de laatste informatie.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.