Veelgestelde vragen

  Gepassioneerd is niet het juiste woord. Wij zijn geobsedeerd door motorrijden en doen niets liever dan erover praten. Vooral wanneer het over Triumphs gaat. En onze rijders hebben altijd wel iets te vragen, daarom zijn hier de negen meest gestelde vragen:

  Wanneer is Triumph opgericht?

  Triumph werd eigenlijk opgericht als een fietsenfabriek en wel door Siegfried Bettmann in Coventry in 1887. De eerste 'echte' motorfiets werd in 1902 geproduceerd. De rest is geschiedenis.

  Wie is tegenwoordig de eigenaar van Triumph?

  Het bedrijf Triumph Motorcycles Limited, is voor 100% een particulier bedrijf. Onze moedermaatschappij heet Bloor Holdings Limited, en is het eigendom van John Bloor. De spirit van Triumph echter, is van u, de rijder.

  Waar bevinden de Triumph-fabrieken zich?

  Triumph heeft wereldwijd zes fabrieken van wereldklasse, die alle voor 100% het eigendom zijn van ons bedrijf. Twee van deze fabrieken bevinden zich in Hinckley in het VK, op slechts een steenworp van de racebaan van Mallory Park - en raad eens wat wij daar zo nu en dan doen? Verder zijn er drie fabrieken in Chonburi, Thailand en een in Manaus, Brazilië.

  Kan ik de Triumph-fabriek bezoeken?

  Nog niet. Op dit moment bieden wij geen rondleidingen aan door onze fabriek in Hinckley, maar wij hopen dat wij in de herfst van 2013 hiermee opnieuw van start kunnen gaan. Alle details hierover zullen worden gepubliceerd op onze website zodra ze bekend zijn, maar u kunt ook de eerste zijn die op de hoogte is door uzelf op te geven voor onze periodieke nieuwsbrief.

  Hoe lang duurt het om een nieuwe Triumph-motorfiets te ontwikkelen?

  Dit kan van model tot model verschillen, maar gebruikelijk kost het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe Triumph tussen 3 - 5 jaar van het eerste concept tot aan de levering.

  Exporteert Triumph zijn producten?

  Wij hebben ongeveer 750 dealers in 35 landen. Ongeveer 80% van onze producten wordt buiten het VK verkocht. De hele wereld houdt van Triumph.

  Zijn er nieuwe modellen waarop wij ons kunnen verheugen?

  Hoe graag wij ook al onze plannen met u zouden delen, wij kunnen u niets vertellen over precieze modellen. Maar blijf ons volgen, want wij hebben grote plannen om ons programma uit te breiden in de komende jaren. Rijders gaan dus spannende tijden tegemoet.

  Ik zou graag voor Triumph gaan werken. Waar kan ik meer informatie krijgen?

  Op onze site vindt u informatie over bepaalde carrièremogelijkheden, maar u kunt ook hier kijken op onze speciale carrièresite op Facebook. https://www.facebook.com/OfficialTriumphCareers

  Houdt Triumph evenementen waaraan ik zou kunnen deelnemen?

  U kunt ons vinden op vrijwel alle belangrijke beurzen en onze dealers zijn wereldwijd betrokken bij allerlei plaatselijke evenementen. Raadpleeg de Evenementenpagina op deze site, of neem contact op met uw dealer.