Skip to main content

TRIUMPH EN AKRAPOVIČ KONDIGEN SAMENWERKING OP LANGE TERMIJN AAN

Triumph and Akrapovič
Merk Triumph Motorcycles 10th okt 2023

Triumph Motorcycles en Akrapovič hebben plannen onthuld om samen te werken aan een aantal nieuwe uitlaatsystemen voor de adventuremotoren en roadsters, evenals aan speciale projecten.

De samenwerking ontstond in de paddock, toen Akrapovič vooraanstaande Moto2-teams bevoorraadde met uitlaatsystemen voor de 765-motoren van Triumph, waaronder de wereldkampioenen van zowel 2021 als 2022.

Zowel Akrapovič als Triumph staan wereldwijd bekend om hun geweldige prestaties, ongeëvenaarde kwaliteit, onmiskenbare geluid en innovatieve ontwerpen.

Nick Bloor, CEO van Triumph Motorcycles vertelt daarover: "Deze samenwerking is bedoeld om onze klanten nog meer keuze te bieden, door ons assortiment originele Triumph-accessoires uit te breiden. Door met Akrapovič samen te werken aan de ontwikkeling van nieuwe uitlaatsystemen voor onze toekomstige modellen, bieden we motorrijders de mogelijkheid om zowel de gasrespons als het gevoel van hun nieuwe Triumph-motorfiets aanzienlijk te verbeteren, in de wetenschap dat de twee naast elkaar werden ontwikkeld."

Davorin Dobočnik, CEO van Akrapovič voegt daaraan toe: "Als bedrijf zijn we verheugd om deze nieuwe samenwerking met Triumph aan te gaan. We zijn vereerd om samen te werken met zo'n iconisch merk met een erg rijke geschiedenis. Als bedrijven delen we dezelfde waarden en onze technici werken al samen met die van Triumph om uitlaatsystemen te ontwikkelen voor allerlei Triumph-modellen, waaronder versies die velen zullen verrassen. Dit is een spannende en belangrijke samenwerking voor Akrapovič, waar we allemaal graag bij betrokken zijn, om te zien wat we kunnen bereiken naarmate deze samenwerking groeit en wordt versterkt."