Skip to main content

SLUIT JE AAN BIJ TEAM TRIUMPH VOOR DGR 2024

Triumph Thruxton Final Edition DGR
Merk Triumph Motorcycles 28th mrt 2024

's Werelds grootste liefdadigheidsevenement voor liefhebbers van klassieke en vintage motorfietsen wordt voor het 11e jaar ondersteund door Triumph Motorcycles, om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor onderzoek naar de geestelijke gezondheid van mannen en prostaatkanker.

2024 DISTINGUISHED GENTLEMAN'S RIDE

De inschrijvingen voor The Distinguished Gentleman's Ride (DGR), die op zondag 19 mei 2024 overal ter wereld plaatsvindt, zijn nu geopend.

REGISTRATIONS NOW OPEN

 

Dit jaar roept de DGR motorrijders vanuit de hele wereld op om de krachten te bundelen voor een monumentale poging om 1000 ritten te organiseren, in lijn met de campagne "Side by Side, Worldwide." Om dit doel te helpen bereiken, werkt Triumph samen met het wereldwijde dealernetwerk om dit jaar nog meer ritten te organiseren.

Om alle rijders te inspireren zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Movember en geestelijke gezondheid van mannen evenals prostaatkanker, beloont Triumph de beste inzamelaar met een iconische Thruxton Final Edition; een zeldzame kans om een stukje motorgeschiedenis te bezitten.

De Thruxton Final Edition is het toppunt van caféracer-stijl en de perfecte motorfiets om aandacht te trekken tijdens de DGR. Hij is het resultaat van generaties Thruxton-ontwikkeling. De Thruxton Final Edition is het resultaat van generaties Thruxton-ontwikkeling, is prachtig afgewerkt in een exclusieve Competition Green lak met handgeschilderde gouden striping en gesigneerd door de kunstenaar. Hij combineert de stijl en traditionele elegantie van de RS en is een eerbetoon aan het rijke race-erfgoed van de Thruxton.

De Thruxton Final Edition zal een gewild verzamelobject worden en wordt geleverd met een certificaat van echtheid met het unieke VIN-nummer van de motorfiets, ondertekend door leden van het Thruxton 1200-ontwerpteam en de CEO van Triumph, Nick Bloor. Een unieke Final Edition-motorbadge met een goudkleurige rand en 'Final Edition'-afbeelding wordt ook meegeleverd.

 

NEW THRUXTON FINAL EDITION

Triumph Thruxton Final Edition right side Static Studio shot

 

Ter ondersteuning van de rit van dit jaar is een nieuwe kledinglijn gelanceerd met de merken DGR en Triumph. In 2024 wordt Team Triumph gelanceerd, een speciale rijdersgroep, zodat alle deelnemers de kans krijgen om deel uit te maken van de wereldwijde Triumph-community terwijl ze geld inzamelen om de gezondheid van mannen te bevorderen. Triumph X DGR-kledingprijzen zijn beschikbaar voor de beste vijf inzamelaars in de groep.

 

Bekijk Artikeltags