Skip to main content
Marlon Brando with a Triumph
Elvis Presley with a Triumph

 

 

Triumph-motorfietsen onderscheiden zich door hun veelzijdigheid en tijdloze design. Ze hebben zich in alle genres en in elk tijdperk bewezen, of er nu een buitenaards wezen de wereld wilde overnemen in de scifi-horrorfilm 'The Blob' uit 1958, of ze het scherm deelden met de weergaloze Elvis in de rodeo-romcom 'Stay Away, Joe' uit de jaren 60.

Een recenter optreden is te zien in de spannende actiefilm uit 2015 'Jurassic World', waarin Chris Pratt op een Scrambler door de jungle scheurt. De meest recente verschijning was in 2023 in de Netflix-film Heart of Stone met Gal Gadot, waarin de adembenemende Speed Triple RR al brullend de show steelt.

Bekende enthousiastelingen zoals Tom Cruise hebben het tot hun (niet zo onmogelijke) missie gemaakt om de motorfietsen in hun films te gebruiken. In het razend spannende Mission Impossible 2 en het sensationele Edge of Tomorrow schroefde Cruise het intensiteitsniveau op en legde hij de lat hoger voor wat mogelijk is, net zoals Triumph elke dag doet. 

 

 

 

Ook op de televisie is Triumph al lang sterk aanwezig. In The Walking Dead vecht Norman Reeds voor zijn leven te midden van een zombie-apocalyps en put hij kracht en troost uit zijn formidabele Bonneville Chopper uit de jaren 60. En wie kan Henry Winkler vergeten, het icoon Fonz met zijn leren jack uit de populaire serie Happy Days, die met een Trophy TR5 zijn kenmerkende stijl compleet maakte.

Als belichaming van de geest van avontuur, vrijheid en het nastreven van buitengewone prestaties, blijft Triumph harten veroveren en tot de verbeelding spreken. Bij elke draai aan de gashendel worden kijkers een wereld van ongeëvenaarde spanning en sensatie ingestuwd.

Laat je inspireren door de top 10 van de For the Ride Film Club en ga samen met Triumph Motorcycles op een cineastische reis naar de opwindende ervaringen die je te wachten staan.

 

PERSONALISEER UW MOTORFIETS

For the ride Triumph top 10 films
Triumph in No Time to die movie

— Nadat hij de actieve dienst heeft verlaten, leidt James Bond een rustig leven in Jamaica. Maar wanneer een oude vriend zijn hulp inschakelt, komt hij oog in oog te staan met een verraderlijke vijand.

The great escape

— Tijdens de Tweede Wereldoorlog plant een groepje geallieerde krijgsgevangenen hun ontsnapping uit een Duits kamp met honderden van hun metgezellen.

Th e wild one

— Twee rivaliserende motorbendes terroriseren een klein stadje nadat een van de leiders in de gevangenis wordt gegooid.

Triumph in Mission impossible 2

— IMF-agent Ethan Hunt wordt naar Sydney gestuurd om een genetisch gemodificeerde ziekte te vinden en te vernietigen.

Jurassic world

— In een nieuw pretpark, gebouwd waar het originele Jurassic Park ooit stond, wordt een genetisch gemodificeerde hybride dinosaurus gecreĆ«erd, de Indominus Rex. De dinosaurus veroorzaakt een slachtpartij wanneer hij uit zijn verblijf ontsnapt.

Triumph movie banner Cogan's Bluff

— Hulpsheriff Coogan uit Arizona wordt naar New York gestuurd om een ontsnapte voortvluchtige voor het gerecht te slepen.

An officer and a gentleman

— Een jonge man moet met de hulp van een stoere artilleriesergeant en zijn nieuwe vriendin zijn opleiding aan een school voor marine-officiers voltooien om vliegenier te worden.

Triumph on Edge of Tomorrow 2014

— Een soldaat die het tegen buitenaardse wezens opneemt, blijft steeds opnieuw dezelfde dag beleven. De dag begint elke keer dat hij sterft.

Triumph Salt movie

— Een CIA-agente slaat op de vlucht wanneer een overloper haar ervan beschuldigt een Russische spion te zijn.

Triumph Movie banner Quadrophenia

— Jimmy Cooper heeft genoeg van zijn doodlopende baan en kan zijn ouders uit de arbeidersklasse niet meer luchten of zien. Hij zoekt troost bij zijn mod-vrienden en rijdt scooter en gebruikt drugs om aan de realiteit te ontsnappen, maar uiteindelijk raakt hij alleen teleurgesteld.