Skip to main content

TRIUMPH ADVENTURE EXPERIENCE SPAIN

Two Triumph Scrambler 1200s scrambling across the dessert in extreme off-road style

  

 

Ervaar de volledige sensatie van off-road rijden met een hele reeks meeslepende en leuke rijervaringen, ontworpen voor rijders om hun off-road capaciteiten en vaardigheden op te bouwen of te verbeteren. Wij richten ons op alle niveaus, van absolute beginners tot gevorderde off-road-rijders.

Onze faciliteiten, meer dan 400 vierkante meter gewijd aan avontuurlijk motorrijden, bevinden zich op slechts 15 minuten van de internationale luchthaven van Malaga. De Arena ligt aan de voet van het natuurpark Sierra de la Nieves, waar u op de nieuwste generatie Triumph Tiger- en Scrambler-motorfietsen tal van onvergetelijke rijervaringen kunt beleven op prachtig natuurterrein en in een adembenemend landschap met 360 graden uitzicht. 

U krijgt advies en begeleiding van een ervaren team van instructeurs die uw vaardigheden en technieken van begin tot eind zullen verbeteren.

Bel ons voor meer informatie op +34 679 50 81 50 of reserveer door op de onderstaande knop te klikken.

 

 

 

 

 

De nadruk ligt op het opbouwen van zelfvertrouwen en het ontwikkelen en verbeteren van rijvaardigheid en manoeuvreren. 

1 dag Off-Road Training – Een geweldige introductie voor off-road rijden die u een basis geeft om op verder te bouwen. 

Off-Road Training niveau 1, 2 en 3 – Het doel is om uw rijvaardigheid in 2 dagen geleidelijk te verbeteren. Geeft u het vertrouwen om uw motorfiets op gevarieerd terrein over de hele wereld te gebruiken. 

1-2-1 Training –- Een persoonlijke, op maat gemaakte sessie met een toegewijde, deskundige training en begeleiding op maat

  

 

 

Tiger 900 rally pro)

off-road-sensaties

 

 Voel de vrijheid en het plezier van lichte off-road-sensaties, bekijk het prachtige landschap en test de Tiger- of Scrambler-capaciteiten in groepssessies en in verschillende omgevingen.

Level 1 - Een dag licht off-road rijden met gids op de beste wegen en paden.

Level 2Twee dagen off-road rijden met gids op de beste wegen en paden. Geniet van het uitdagende terrein, gemiddelde heuvelbeklimmingen en diepere wateroversteken.

Ladies Day - Een exclusieve ééndaagse training die de mogelijkheid biedt om onder deskundige begeleiding samen met andere vrouwen avontuurlijk te rijden.

 


BOEK UW VOLGENDE AVONTUUR

Er gaat niets boven het gevoel om vol vertrouwen off-road uitdagingen en omstandigheden aan te gaan waarvan je eerder dacht dat je ze niet aankon.

Klik op de onderstaande knop om een intense, onvergetelijke off-road rij-ervaring te boeken. Als u wilt praten met ons Adventure Experience Spain Team kunt u contact met ons opnemen
+34 679 50 81 50 of e-mail [email protected]