Skip to main content

MOTORJEANS

Gedurfde ontwerpen en originele vormgeving. Net zoals onze motorfietsen.

Triumph Motorcycles Spring Summer 2019 clothing collection featuring a range of riding jeans for Classic, Roadster and Adventure motorbikes

Zit u lekker?  Triumphs hele assortiment motorjeans is in eigen huis ontworpen en ontwikkeld, dus we weten dat ze perfect zijn voor uw rit, wat u ook rijdt. 

Met de exclusieve motorjeans van Triumph hoeft u voor de look die u zoekt nooit in te leveren op het comfort en de prestaties die u wenst.  En net zoals we geobsedeerd om de complete rijervaring te leveren, zijn onze premium broeken ook ontworpen om maximale voldoening te bieden tijdens het rijden.  

 
Triumph Classic Riding Jeans

KLASSIEKE JEANS

De moderne, klassieke motorfietsen van Triumph hebben alles te maken met het vergroten van het plezier en de lol die het rijden op een een krachtige, responsieve motorfiets met handling van wereldklasse biedt.

En moet u er zelf niet ook geweldig uitzien op uw Triumph?  Daarom zorgt onze speciaal ontworpen, klassiek vormgegeven motorjeans voor een stijl die u zich moeiteloos eigen kunt maken. 

 
Triumph Roadster Riding Jeans

ROADSTER JEANS

Krachtig en doelgericht rijden met precisie; Triumph's Roadster-motorfietslijn zit boordevol geavanceerde innovatie en heeft een grote, onvergelijkelijke uitstraling.

Dus gezien het feit dat u geen concessies doet op uw keuze motorfiets, is er geen reden waarom u een compromis zou moeten sluiten voor uw motorjeans en wees gerust, we hebben voor iedereen de juiste stijl.

 
Triumph Adventure Jeans

ADVENTURE JEANS

Wanneer uw Triumph-rit aan die onstilbare geest van avontuur voldoet, betekent het vermogen om off-road-excursies te maken dat u ook volledig moet kunnen vertrouwen op uw uitrusting en kleding.

Of u nu zit of staat, adventure riding stelt unieke eisen aan de broek die u kiest; daarom is ons unieke assortiment ontworpen om perfect te zijn voor uw rit.

 

ONTWORPEN DOOR MOTORRIJDERS, VOOR MOTORRIJDERS.

Vind de dichtstbijzijnde dealer om onze nieuwste kledingcollecties te bekijken.

DEALER ZOEKEN