Skip to main content

MOTORSCHOENEN

Gedurfde ontwerpen en originele vormgeving. Net zoals onze motorfietsen.

Triumph Classic Stoke Riding Boots

Het comfort en de veiligheid van uw voeten is natuurlijk een fundamentele noodzaak wanneer u rijdt. De schoenen van Triumph worden intern ontworpen en ontwikkeld om perfect te voldoen aan de behoeften van elk type motorliefhebber.  Ze worden echt ontworpen door rijders, voor rijders.

Zoals u zult begrijpen, zijn schoenen van Triumph slijtvast en sterk maar met alle flexibiliteit die nodig is om uw voeten de vrijheid te geven die ze nodig hebben tijdens het rijden.  Ze zijn ook ontworpen om er geweldig uit te zien met uw Triumph-motorfiets!

 
Triumph Classic Style Footwear

KLASSIEKE SCHOENEN

Het leveren van de ultieme motorervaring is wat we voor elke Triumph-rijder willen en ons nieuwste assortiment moderne, klassieke schoenen is ontworpen om aan al uw verwachtingen te voldoen.

Houd uw stijl authentiek en klassiek door te kiezen uit onze ongelooflijke selectie exclusieve, in eigen huis ontwikkelde schoenen; allemaal ontworpen om uitstekende opties te bieden voor uw perfecte Triumph-rit. 

 
Triumph Roadster Footwear

ROADSTER SCHOENEN

Als u stijl, precisie en prestaties van uw motorfiets verlangt, is het logisch dat u hetzelfde eist van uw motorschoenen.

Bij Triumph ontwerpen we al onze motorlaarzen met als uiteindelijk doel het maximaliseren van het plezier van onze rijders telkens als ze op hun motor rijden.

 
Triumph Adventure Footwear

ADVENTURE SCHOENEN

Vrijheid en veelzijdigheid zijn sleutelfactoren als uw prioriteiten bij het motorrijden het pure plezier van avontuurlijk rijden volledig omarmen.

De geweldige kledinglijn van Triumph betekent dat u kunt kiezen voor laarzen die stijlvol, stoer en praktisch genoeg zijn om overal te rijden waar het avontuur u heen brengt.  

 
 
 

ONTWORPEN DOOR MOTORRIJDERS, VOOR MOTORRIJDERS.

Vind de dichtstbijzijnde dealer om onze nieuwste kledingcollecties te bekijken.

DEALER ZOEKEN