Skip to main content

TRIUMPH ORIGINELE ONDERDELEN

ENGINEERED FOR THE RIDE

Waarom kiezen voor originele onderdelen?

Omdat alleen de originele onderdelen, ofwel Triumph Genuine parts, ontworpen, ontwikkeld en getest zijn op dezelfde manier als onze motorfietsen zelf.

Deze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit, gemaakt van het beste materiaal en door ons zelf 'geëngineered'. Dus de perfecte keus om je Triumph in topvorm te houden. 

En omdat deze meer dan 30.000 verschilllende onderdelen gemaakt zijn volgens onze eigen standaard beloven we:

  • 2 jaar* garantie met ongelimiteerde kilometrage
  • dezelfde precisie als het originele onderdeel
  • hoge slijtvastheid

*Zie voorwaarden

SERVICE PARTS

De beste manier om de waarde van je motorfiets te behouden is om regelmatig, door getrainde monteurs en met gebruik van originele onderdelen, service te laten uitvoeren. 

Aangezien al onze ruim 30.000 onderdelen dezelfde kwaliteit als het origineel hebben, is je motorfiets hiermee het beste af. Uiteraard gemonteerd door getrainde Triumph monteurs.

De originele onderdelen die gebruikt worden bij het onderhoud hebben twee jaar* garantie met ongelimiteerde kilometrage. Op de voorgeschreven tijden service laten uitvoeren is van groot belang. Niet alleen om de prestaties te kunnen garanderen, maar ook om ervoor te zorgen dat de motorfiets te allen tijden goed en veilig functioneert.

*Zie voorwaarden

Klik hier om de dichtstbijzijnde dealer te vinden en onderhoud te boeken.

EIGENAARS VAN TRIUMPH-MOTOREN

Geniet optimaal van uw perfecte rit.

Kom meer te weten