Skip to main content
Triumph Thruxton FE

 

 

THRUXTON FINAL EDITION

Dit icoon van de motorwereld wordt geëerd met een schitterende handmatige afwerking en topspecificaties - de ultieme uitvoering van de definitieve caféracer.

 

 

Black overlay)

START JOUW AVONTUUR

Triumph Thruxton FE)

 

 

De Thruxton Final Edition wordt uitgebracht in een exclusieve limited edition om de laatste productie van deze Britse legende te vieren met een prachtige stijl.

Triumph Thruxton Final Edition with Thruxton archive images in the background)

 

DE ULTIEME CAFÉRACER

 

De Triumph Thruxton kwam weer tot leven in 2016 en werd verder verfijnd, maar deze laatste ontwikkeling van de internationaal geroemde motorfiets heeft nog altijd hetzelfde DNA als het originele race-icoon.

 

 

 

 

DE LAATSTE PRODUCTIE VAN EEN TRIUMPH-ICOON

 

Een exclusieve gelegenheid om een stukje motorgeschiedenis te bemachtigen.

 

 

Triumph Thruxton Final Edition with Thruxton archive image in the background)
Triumph Thruxton Final Edition Fuel Tank and cockpit

VERFIJNDE AFWERKING EN DETAILS

Contrasterende zwarte zijpanelen en spatborden benadrukken het op races geïnspireerde kleurenschema Competition Green metallic van de Final Edition en handgeschilderde gouden lijnen vormen een prachtige aanvulling op het gouden traditionele logo en het merk op de zadelkap van de Final Edition – een designschema dat zowel de racehistorie van de Thruxton viert als de motorfiets een moderne flair verleent.

Triumph Thruxton Final Edition

MOTORBADGE VAN FINAL EDITION

Iedere Thruxton Final Edition wordt voorzien van een exclusieve wisselstroomdynamo-badge. Met een in goud afgewerkt accent en grafische ‘Final Edition’-opvulling kan dit speciale onderdeel op de motorfiets worden aangebracht of gewoon worden neergezet en bewonderd als uniek eerbetoon aan deze iconische machine.

 

 

Iedereen die wereldwijd een van de Final Edition-modellen koopt, ontvangt een individueel genummerd Certificaat van Echtheid. Dit document vermeldt het unieke voertuigidentificatienummer (VIN) van de motorfiets en is een eerbetoon aan 19 jaar productie. Het wordt ondertekend door het designteam van de Thruxton 1200 en de CEO van Triumph, Nick Bloor.

Triumph Thruxton Final Edition Engine

BONNEVILLE-MOTORBLOK MET HOGE PRESTATIES

De krachtige 1200cc tweecilindermotor wordt gevoed door een dubbel gasklephuis en levert opwindende moderne prestaties met echt karakter. Het blok is prachtig ontwikkeld en afgewerkt, en past helemaal bij het ontwerp dat op de historie van de Thruxton is geïnspireerd. Het zorgt voor het rijke en opvallende geluid van een Britse twin uit de dubbele conische geluiddempers.

Triumph Thruxton Final Edition Rear Öhlins suspension

RIJEIGENSCHAPPEN VAN DE CAFÉRACER

De wendbaarheid en focus van het sublieme rijgedrag van de Thruxton is het resultaat van de sportieve, aantrekkelijke ergonomie en een schitterend uitgebalanceerd chassis dat is voorzien van toonaangevende veer- en remcomponenten van Showa, Öhlins en Brembo. De Metzeler Racetec RR-banden met racespecificaties maken dit spannende pakket compleet.

Thruxton 1200 Final Edition Cockpit Fairing

OPTIONELE STROOMLIJNKAP VOOR DE COCKPIT

Het opvallendste item van meer dan 80 opties in een uitgebreide Thruxton-specifieke reeks accessoires is de stroomlijnkap voor de cockpit, die de authentieke caféracer-stijl nog versterkt. De kleur is afgestemd op het Competition Green-kleurenschema van de motorfiets en hij is afgewerkt volgens dezelfde veeleisende normen.

Step

NIEUWE THRUXTON FINAL EDITION

De legende heeft zich verder ontwikkeld met een ongelofelijke compleet versie van Triumph's originele café racer.

Wij nemen onze verantwoordelijkheden ten aanzien van uw gegevens uiterst serieus. Triumph heeft altijd de gegevens die wij over u hebben gerespecteerd, en zal dit blijven doen.